Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg igaz hogy ha barátnője lesz az embernek, akkor a költségvetése kb. összeomlik és elköszönhet az ember olyan vágyaitól hogy megtakarítás stb?
Egyedül nem tudtam volna elköltözni otthonról, párommal viszont sikerült. Szóval nem tudom elképzelni... komoly kapcsolatban nem.
Persze biztos rosszul vagyok összerakva, de én szeretek otthonról eljárni, pl étterembe is, és kirándulni is szeretek belföldre-külföldre egyaránt, autóm is van. Ez nem azon múlik, hogy kapcsolatban vagyok-e (
Persze ott, ahol a pasi egy aranyásó kis ribi qurvát tart magamellett, hát istenem... az ne csodálkozzon, ha lehúzzák! 😃😃
26f
Büszke vagyok balázska, hogy az én válaszom ihletett meg
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
#2 valószínűleg te láttál még csak képen puncit, ha azt hiszed, hogy majd a barátnőd megelégszik azzal, hogy ültök a kis panel szobájában és xboxoztok :D
Soma Smith, igen, tényleg ez a komment ihlette a kérdést.
Nekem még csak egyszer volt barátnőm, 3 hónapig tartott, távkapcsolat volt, úgyhogy tényleg nincs valós tapasztalatom barátnőkkel való élésről.
De nem értem, miből akarnak külföldön nyaralgatni amúgy? Mert nekem ilyenekre nem lesz pénzem.
Részben igaz, de szinte csak rajtad múlik. Ha nem hagyod, hogy elköltse mindet, akkor lehet félretenni mellette.
Ráadásul, ahogy előttem is írták, nagy segítség egy komoly barátnő/feleség a szülőktől való elköltözésben. Én is így költöztem el otthonról, a feleségemmel. 23 évesen.
Aztán sokáig egy fillérem sem volt, mindet elköltötte. Pár éve viszont nem adok neki, csak amennyit muszáj. Most megint van pénzem, csak nem tudom, hogy menekítsem ki a házasságból. Váláskor nem akarom neki adni azt is, nem véletlen tettem félre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!