Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg igaz hogy ha barátnője lesz az embernek, akkor a költségvetése kb. összeomlik és elköszönhet az ember olyan vágyaitól hogy megtakarítás stb?
"Mondjuk ne haragudj meg, de az azért gáz ha egy büdös forintod nincs. Miért is félted a párodtól a megtakarításodat, ha amúgy sincs? "
Miért lenne gáz Magyarországon az ilyesmi ahol éhbérrel fizetik ki a munkát?
Szia!
Természetesen IGAZ. Svéd kutatók számos megfigyelést végeztek, és megállapították, hogy a "barátnő jelenség" teljesen fel tudja borítani a pasik életét. A komoly szakemberek a "Nature" című tudományos-folyóiratban publikálták legújabb felfedezésüket, amelyet még az USA-ban is elismertek. A legújabb hírek szerint egyébként komoly szakemberek kiszámolták, hogy 2025-re egyfajta világgazdasági válság is előfordulhat, hiszem a "barátnő jelenség" rohamosan okoz felfordulást a világ számos pontján. Vezető tudósok egybehangzóan állítják, hogy az előre jelzezz katasztrófa elkerülhetetlen.
Szóval NE legyen barátnőd! Hidd el, nem érdemes!
Már ne haragudjatok, de a nőismerőseim mind dolgoznak, pénzt keresnek. Nekem volt olyan munkám, ahol 10 órás meló mellett napi két és fél órát utaztam oda-vissza munkahelyről a lakásig.
Ti mégis milyen nyomorék nőkkel álltok össze?
Ja hogy távkapcs alapján egy egész nem felett bíráskodni..nincsen több kérdésem.
Ha ennyire félted azt a qrva pénzedet, vidd a sírba magaddal!
Csak ne csodálkozz, hogy nő nincs, aki leadná hozzád az igényeit.
Ha esetleg "gazdaságosa"n akarod elveszteni a szüzességedet, elmehetsz prostihoz, azt nem kell étterembe meg moziba vinni, stb.
Van barátnőm, már több, mint 5 éve, és BKK-val járok. Amikor cége kocsim volt, akkor is jellemzően BKK-ztam, mert gyorsabb, és nem kell baszakodni a parkoló kereséssel.
Étterembe nélküle is járok, sőt vele többet főzünk közösen. Utazás 1 főre közel annyi, mint 2 főre, kb a repjegy a különbség az árban. Ajándékot nemcsak adsz, hanem kapsz is.
Összességében egy olyan hátteret biztosít, ami segít még sikeresebbnek lenni.
Éhbér hogyne... 100 milliárd forintot költöttek a magyarok ebben az évben csak a karácsonyi bevásárlásra. Unokatesóm kasszában dolgozik. Mondta, hogy gondolkodás nélkül dobáltak ki százezreket olyanok is, akiken látszott, hogy nem élnek luxusban. Én is látom, hogy hogy költekeznek az emberek és mindig elgondolkozom, hogy ugyan mi a francból, ha állítólag Magyarországon nem fizetik meg a munkát és éhbérért dolgozunk... Szerintem mostmár bőven olyan állapotok vannak, hogy aki jobban akar keresni az fog is.
"éttermeztetni kell, utaztatni, "
Miért, neked ezekre nincs igényed?
Köszi, ezeket magnak is tudom fizetni, de nem kezdenek olyan csóró, luzer alakkal, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!