Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 leszek nem volt még barátnőm. Miért kéne szégyennek lennie ennek, ez még nem olyan magas életkor ahol meg kellett volna történnie?
Hitessétek csak el vele, hogy nem szégyen, a 21. században, amikor 14-15 éves fiatalok aktív szexuális életet élnek. Gondolom, ha vele forgatnák a 40 éves szűz 2-őt, az se lenne szégyen.
Kérdező: én most megmondom neked az igazat: Szégyen.
Elhagytad a tinédzser korodat, lemaradtál arról az időszakról, amikor az emberek alapesetben elkezdik felfedezni a másik nemet. A 20-es éveid közepén jársz lassan, és még mindig 0 eredmény. Mégis mivel töltötted te az elmúlt 10 évet?
Amúgy megmondom én neked mi a gond: ebben a korban a nők már legalább egy valamennyire tapasztalt srácot akarnak, de ha tovább lúzerkedsz, abba a korba fogsz érni, amikor már egy férfit akarnak, akivel megállapodhatnak. Te meg totál kezdő leszel, és ennek meg fogod érezni a hátrányát.
Azt javaslom, sürgősen szerezd be Zsedényi Csaba: Kulcs a nőkhöz című könyvét, és kezdj magaddal valamit, mert ha így megy tovább, az is megtörténhet, hogy elmegy a fiatalságod és még itt tartasz!
Azert vagy szuz es meg kis tojashejseggu, amiert-ahogyan itt reagalsz.
A szingli 35 eves pasik, akik bar mar ertek nohoz, megirjak h nem szegeny. Amugy szerintem sem az... mert nem erdekel az eleted.
Akik meg nem bantoak akarnak lenni, csak oszintek es igazan akarnak segiteni, csak a szavukba kotsz bele.
Na itt a baj. Az egesz lenyed. Ezert vagy meg szuz es egyedul. Ennyire kis dologbol le lehet szurni az egesz szemelyiseged...
Persze, nem ismerlek, nem is bantani akartalak. Lehet csak tul komolyan fogalmaztam.
Azt le mertem volna fogadni h csendes vagy.
De attol hidd el, ennyibol mar sok dolgot le lehet szurni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!