Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meglátnád hogy a párod más nőkre is rákeres a közösségi oldalon akkor hogyan reagálnál? Szóvá tennéd? Veszekednél vele?
Én is szoktam más pasikra rákeresni, a párom néha látja is, nem szoktam kitörölni az előzményeket, és ha épp előtte keresek rá valamire, előugrik az egész előzmény.
Nem azért keresek rájuk mert fel akarom szedni őket, hanem pl keresek egy linket mait megosztottak vagy eszembe jutott hogy rég hallottam felőlük és ránézek mi van velük, vagy mit tudom én miért. Ja, az exeimre is rá szoktam keresni néha, semmi hátsó szándék nincs benne, csak jó látni hogy milyen nyomorultak :D :D
Ha a pasim szóvá tenné, elkérném az ő telefonját had nézzem meg az ő előzményeit, és ha ott nincs egyetlen egy csaj sem, lehet hogy elszégyellném magam, más esetben megkérdezném ,hogy ő miért keresett rájuk.
Ha pedig veszekedne velem miatta, ezután törölném az előzményt,de az alap kíváncsiságom megmaradna.
Nem.
Egyrészt nem nézegetem, hogy mit csinál neten, másrészt önmagában ez nem jelent semmit.
Aki azt hiszi, hogy a hűséget az ellenkező nemtől való teljes elzárással kell/lehet fenntartani, az hülye.
Veszekedni? Ugyan, miért? Ne vicceljünk már, nem az óvodában vagyunk. :D
Lehet egy régi osztálytársára keresett rá, érdekli mi van vele mostanában, akármi.. én max. megkérdezném, hogy miért keresett rá erre vagy arra, vagy megjegyezném, hogy "Láttam rákerestél XY-ra, lehet tudni, hogy ki ő?" Persze kedvesen, normálisan. Ha jól működik köztetek a kommunikáció, és az őszinteség, fog válaszolni és nem kell aggódnod. Hajrá. :)
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!