Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Hogyan reagálnál ha az utolsó exed elmenne meglocsolni Húsvét alkalmából?
Nem engedném be.
Egyébként olyan valószínűtlen az egész, hogy röhögőgörcsöt kapok, ha elképzelem. Az utolsó exemmel ugyanis több, mint 4 éve voltam együtt, kb. másfél hónapos kis semmiség volt a románc, mert egy gőgös, frusztrált, nárcisztikus alak volt, hamar kidobtam, és nagyon csúnya volt az elválás. :D
Nagyon meglepődnék. A mostani párom előtt csak egoista manipulátor k#**ögökkel hozott össze a szerencsétlenségem, szóval nem gondolnám, hogy bármelyikbe is szorult annyi belátás, hogy érdemlek bármit. Na meg szükségem se lenne a locsolásukra.
Ja nem engedném be természetesen.
Én örülnék neki. Mint férfi, nem jött be nekem, de ettől még az életem része volt. Ha venné a fáradtságot, hogy eljöjjön hozzám meglocsolni, az szerintem egy csodaszép gesztus, amit mindenképp értékelnék. (Csak megkérném, hogy a kölnit locsoláskor mellőzze, mert azt nem bírom, inkább spricceljen le pici vízzel:)
Az előttem lévő kommenteket olvasva nem is csodálkozom, hogy a férfiak elfelejtettek udvarolni, ilyen fogadtatással én sem tenném.
Azt is szomorú látni, hogy manapság az emberek bárkivel összefekszenek, mielőtt megismernék egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!