Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnál ha a barátnőd befestené a haját a tudtod nélkül?
Istenem, ez nem az “engedélykérésről” szól, ne lássatok már minden xarságba nőelnyomást b.asszameg...!
Én férfiként simán kikérem a feleségem véleményét, ha valamit változtatni akarok magamon, a fanszőrtől kezdve az addigi körszakáll megszüntetéséig. Nem azért, mert az engedélye kellene, hanem azért, mert kapcsolatban (házasságban) élünk, és most figyelj, kedves első, mert ez durva lesz: tetszeni akarok neki. Naggyon durva, mi?
Értelem szerűen nem dobnám ki érte, de jobban örülnék, ha megkérdezné a véleményem.
Bár a párom ismer annyira, hogy tudja, hogy a sötét hajat szeretem, és nem kedvelem pl a melirt, így remélem, hogy ezt figyelembe venné, mielőtt meghozná a döntést.
Attól, hogy szeretjük egymást még önálló ember, szóval meglepődnék és ki is ábrándulnék, ha bármihez az engedélyemet kérné.
Viszont szoktunk beszélgetni, ilyen dolgokról ritkábban, tehát olyan nagy meglepetéssel nem szolgált még.
Most a haj színével van bajod, vagy attól, hogy "tudtodon kívül" festette át?
A tudtom nélkül? Már miért kellene az én beleegyezésem ahhoz, hogy bármit is csináljon a hajával? Ahhoz sincs közöm, ha kopaszra nyírja, ha neki úgy tetszik.
Cserébe viszont hasonló szabadságot várok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!