Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hármashoz keresünk lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármashoz keresünk lányt barátommal, és pár dologban nem egyezik meg a véleményünk, kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Keresés közben (internetes felületen) a barátom ha beszél lányokkal, amit küldenek neki képeket azokat letölti és gyűjti. Később meg persze ezeket ön célra felhasználja. Nekem ez nem tetszett és megkértem, hogy ne tegye. Ezen teljesen ki akadt, hogy miért ne tehetné. Nekem ez tiszteletlenség. Én is beszélek lányokkal, küldök képeket. Vélemény?

2018. dec. 15. 21:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
76%
Maradjunk annyiban, hogy simán hülye vagy kérdező.És eléggé látszik a kérdésből, hogy csak muszáj gyanánt mész ebbe a baromságba bele.Azt hiszed így megtarthatod a barátodat?Tévedés, így is leléphet bármikor, ha akar.Dolgozz az önbecsüléseden inkább, és ne légy ennyire kapcsolatfüggő.
2018. dec. 16. 07:15
 22/25 anonim ***** válasza:
54%

@21: legalább csak ezt vállalja be, és nem egy gyereket, hátha azzal meg tudja tartani.

Nemrég mondtam éppen, hogy nem tudom sajnálni az olyan not, aki egy ilyen kapcsolatban bevallal hármast, gyereket, kezességet, bármit, aztán megszívja, és egyedül marad. Egyszerűen az első perctől látszik, hogy mennyire érdekli a pasit, de azért próbálkozik, hátha a srác megváltozik.

Nem fog.

2018. dec. 16. 08:44
 23/25 anonim ***** válasza:
47%

Aki volt már hármasban, vagy akiknél ez az alap-életforma az jól tudja, hogy ez a műfaj mindennemű féltékenységet kizár!

Aki(k) erre nem képesek, azok ne is akarjanak hármast, mert nem bírja ki a kapcsolatuk!!!

A hármashoz elképesztő bizalom, és erős hit kell a kapcsolat minőségét illetően - akkor működik... nagyon jól működik... de csak akkor!

2018. dec. 16. 09:37
 24/25 anonim ***** válasza:
67%
“Nekem nincs szükségem másra a baratomon kívül” <-> “Az legyen a mi dolgunk miért akarjuk. Nem értem, hogy mi abba a baj ha mindketten akarjuk.”- Nem lenne baj, ha mindketten akarnátok, de legalább saját magadnak ne hazudj már, könyörgöm... nyilvánvaló, hogy te nem akarod (meg is értem), ne alázd már szét magad... vagy tudod mit, csicskulj be, vállald be, legyél te az istenkirály bevállalós vadmacska, - remélem az análtól megjátszott orgazmus profin megy már -, majd a hármas akció után örökre megundorosz a kedves barátodtól, vagy már közben elbőgöd majd magad...
2018. dec. 16. 10:15
 25/25 anonim ***** válasza:
73%
Itt nem a hármas a baj, hanem az, hogy nem tudtok erről felnőtt emberek módjára, féltékenykedés nélkül, őszintén beszélni. Egy ilyen kapcsolatot meg fog viselni, tönkre fog tenni a hármas. Nem való ez sem mindenkinek.
2018. dec. 18. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!