Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hármashoz keresünk lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármashoz keresünk lányt barátommal, és pár dologban nem egyezik meg a véleményünk, kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Keresés közben (internetes felületen) a barátom ha beszél lányokkal, amit küldenek neki képeket azokat letölti és gyűjti. Később meg persze ezeket ön célra felhasználja. Nekem ez nem tetszett és megkértem, hogy ne tegye. Ezen teljesen ki akadt, hogy miért ne tehetné. Nekem ez tiszteletlenség. Én is beszélek lányokkal, küldök képeket. Vélemény?

2018. dec. 15. 21:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%

Ne haragudj de te hülye vagy?!

Azon problémázol hogy kiveri rájuk, de az nem zavarna ha a jelenlétedben meg is dugná őket.... Istenem....de alacsony a kerítés!

2018. dec. 15. 22:07
 12/25 anonim ***** válasza:
87%

Meg is fogja dugni. Nem is egyszer...

Mi a baj, ha előre gyakorlatozik?

2018. dec. 15. 22:08
 13/25 anonim ***** válasza:
77%
Uram gyere le...
2018. dec. 15. 22:08
 14/25 anonim ***** válasza:
93%

LOL :D

A hármast tényleg nektek találták ki, ha már a keresgélés fázisban féltékenységi vitáitok vannak :)

2018. dec. 15. 23:01
 15/25 anonim ***** válasza:
89%
9: Az is rosszul esik, ha a nő ott sincs... akkor az hogy esne jól, ha meg is dugja?...
2018. dec. 15. 23:27
 16/25 anonim ***** válasza:
91%

Azt írod, hogy neked nincs szükséged másra a barátodon kívül. Tehát akkor csak muszájból vállalod a hármast, ha nem is vágysz rá?

Másrészt, ha már az is zavar, hogy idegen nők képeire önkielégítést végez, akkor azt hogyan fogod feldolgozni, amikor előtted szexel velük?

2018. dec. 16. 00:58
 17/25 anonim ***** válasza:
91%

Bocs kérdező, de nézd már magadra objektívan!

Ugyanazt akartam írni, mint a # 10, csak finomabban. :D

Sötétnek kell lenni, hogy még te sértődj meg, ha felhívja kb mindenki erre a figyelmed, ami nyilvánvaló.

Süt a kiírásból, hogy ezt nem te akarod, hanem a kedves párod, te meg jó szolgalelkű vagy és azt hiszed ez tök normális, mert különben nem lennél cool barátnő.

Hát elárulom, nem így van, de akkor is ..szott nagy önellentmondás, hogy az zavar, hogy kiveri rájuk, de az nem, ha élőben is beléjük dugja farkát és élőben is rájuk élvez. Gondolkozz már..

2018. dec. 16. 01:49
 18/25 anonim ***** válasza:
70%
Ostoba liba.
2018. dec. 16. 07:12
 19/25 anonim ***** válasza:
70%
Teljesen mindegy, hogy kinek van igaza. Az a fontos, hogy lehet megoldani úgy, hogy mind a kettőtöknek jó legyen. Ne tedd az ostobát, nagyon jól tudod, mi a baj a hármas szexszel. Nem vagy elég a barátodnak. Ez a baj vele.
2018. dec. 16. 07:12
 20/25 anonim ***** válasza:
70%
Még asszisztálsz is a saját magaddal való kibasgáshoz....
2018. dec. 16. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!