Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hármashoz keresünk lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármashoz keresünk lányt barátommal, és pár dologban nem egyezik meg a véleményünk, kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Keresés közben (internetes felületen) a barátom ha beszél lányokkal, amit küldenek neki képeket azokat letölti és gyűjti. Később meg persze ezeket ön célra felhasználja. Nekem ez nem tetszett és megkértem, hogy ne tegye. Ezen teljesen ki akadt, hogy miért ne tehetné. Nekem ez tiszteletlenség. Én is beszélek lányokkal, küldök képeket. Vélemény?

2018. dec. 15. 21:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
62%

Ez a kérdés olyan, mint a békeharc.

32/f

2018. dec. 15. 21:51
 2/25 anonim válasza:
22%
Próbáljátok meg négyesben. 2 lány, két fiu.
2018. dec. 15. 21:52
 3/25 anonim ***** válasza:
66%
Mi az, hogy öncélra felhasználja? Feltöltögeti a csajok képeit valahová az ő engedélyük nélkül? Mert ez bűncselemény, csak úgy szólok. A tiszteletlenséget hagyjuk már, ő már akkor se tisztelt téged, amikor felmerült a fejében az, hogy úgy akar megk*rni valakit, hogy te is ott vagy.
2018. dec. 15. 21:53
 4/25 A kérdező kommentje:

Békaharc is.

Nekem nincs szükségem másra a baratomon kívül.

2018. dec. 15. 21:54
 5/25 anonim ***** válasza:
82%
Akkor mi a bànatért mész bele?
2018. dec. 15. 21:57
 6/25 anonim ***** válasza:
77%
Ez az édeshármas dolog egy marhaság. Hova torzul még a szerelem és a párkapcsolat fogalma? Emberek, mi van veletek? Ébresztő! :D
2018. dec. 15. 21:58
 7/25 anonim ***** válasza:
86%
Mire használja fel?
2018. dec. 15. 21:59
 8/25 anonim ***** válasza:
75%
Hármashoz kerestek lányt,és hol a tisztelet amit vársz? :O
2018. dec. 15. 22:00
 9/25 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam, hogy ennyire nem esik le senkinek :D. Kiveri rá.

Az legyen a mi dolgunk miért akarjuk. Nem értem, hogy mi abba a baj ha mindketten akarjuk.

2018. dec. 15. 22:04
 10/25 anonim ***** válasza:
90%
Tehat amikor kiveri kepekre arrol mar kerdest irsz ki annyira sertonek talalod. De amikor kozvetlen a szemed elott televeri a szajat egy nonek, az majd jo lesz neked? :'D
2018. dec. 15. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!