Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szexkapcsolatot illetően, szokás karácsonykor, az ünnepek alkalmával, megajándékozni egymást? Lent a többi.
Több mint fél éve ismerjük egymást.
Ő mint férfi, hozott már nekem csokoládét-otthonról szedett virágot, és én is adtam már neki egy-két apróságot, no de a karácsony közeledtével, számomra egyértelmű volt, hogy veszek neki ajándékot, mondjuk egy inget, laptop táskát, vagy valami hasonlót...
Ő viszont szereti kiemelni, és kissé tartózkodó személyiség, hogy ez csupán egy szexkapcsolat, nem több.
Nincsenek elérzelmeim felé, neki pedig végképp felém, de nem tudom mennyire illene rákérdeznem, hogy vehetek-e/vehetünk-e egymásnak ajándékot az ünnep jóvoltából.
Egyrészt azért nem mert...
1. Mert ha ő neki eszébe sem jutott, kellemetlen lenne, ha csak a kérdésem és az én szándékom miatt költene rám.
2. Nem szeretném ha félre értene.
3. Elrontanám így a meglepetést.
4. Kellemetlen lenne feltenni ezt a kérdést...
Ezek csak az én gondolataim.
Nektek, mi a tapasztalatotok, véleményetek, egy szexkapcsolaton belüli ajándékozásról, a karácsonyt illetően ?!
Szerintem,ha kedvelitek egymást meg talán még icipicit számítanak is a másik emberi értékei: miért ne lehetne ajándékozni?!
Az én "extrámnak" a szülinapja is most esedékes,meg is fogom lepni😉
Ő is megkérdezte: és neked mit hozzon a jézuska?...tehát szerintem egy ember lelke mélyén örül annak ha számít a másiknak
Hát ha ez tényleg csak egy szexkapcsolat, és szereti is ezt kihangsúlyozni, akkor én nem vennék semmit. Nem tudom, karácsony hogy telik, de gondolom nem találkoztok. Ha mégis, max egy üveg bor.
Én szeretői kapcsolatban vagyok, de mi ünneplünk szülinapot, valentinnapot, névnap, karácsony. Ez így van az első évtől fogva, és már hosszú évek óta tart. De a miénk nem szexkapcsolat, annál sokkal több.
Valami vicces aprosagot adjal. Ne romantikus legyen. Szelet torta/ kis telapo/ vicces karacsonyfadisz/vicces toll.
Vagy vmi hasznos: berlet tok/ jatekfiguras papirzsepkendo csomag/
Szerintem annak kellemetlen,aki nem ad ajandekot.
N/36
Kérdező! Veled ellentétben én már közel két évtizede ugyanazzal a nővel vagyok, mindez idő alatt nem léptem félre. Felépítettük a kis életünket, bőven megvan mindenünk. A munkámban kiteljesedek, erre már csak a hobbim a hab a tortán. Nem hinném hogy lelkileg válságban lennék, sőt. 41%? A gyk-en? Mióta mérvadó itt a százalék? Nekem pontosan azért 41%, mert megvan a véleményem, ami sok esetben nem egyezik az itteni női kommandóéval. Képzeld el, simán lepontoznak már azért is, ha azt mondom, hogy a hó hideg. Én leginkább csak a "kényes" témákhoz szólok hozzá, ezért van ez a kialakult százalékom. Húúú de nagy dolog.
Ha meg a szexkapcsolatról nem osztom a többség véleményét, akkor meg nyugodtan le lehet pontozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!