Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szexkapcsolatot illetően, szokás karácsonykor, az ünnepek alkalmával, megajándékozni egymást? Lent a többi.
Több mint fél éve ismerjük egymást.
Ő mint férfi, hozott már nekem csokoládét-otthonról szedett virágot, és én is adtam már neki egy-két apróságot, no de a karácsony közeledtével, számomra egyértelmű volt, hogy veszek neki ajándékot, mondjuk egy inget, laptop táskát, vagy valami hasonlót...
Ő viszont szereti kiemelni, és kissé tartózkodó személyiség, hogy ez csupán egy szexkapcsolat, nem több.
Nincsenek elérzelmeim felé, neki pedig végképp felém, de nem tudom mennyire illene rákérdeznem, hogy vehetek-e/vehetünk-e egymásnak ajándékot az ünnep jóvoltából.
Egyrészt azért nem mert...
1. Mert ha ő neki eszébe sem jutott, kellemetlen lenne, ha csak a kérdésem és az én szándékom miatt költene rám.
2. Nem szeretném ha félre értene.
3. Elrontanám így a meglepetést.
4. Kellemetlen lenne feltenni ezt a kérdést...
Ezek csak az én gondolataim.
Nektek, mi a tapasztalatotok, véleményetek, egy szexkapcsolaton belüli ajándékozásról, a karácsonyt illetően ?!
Max szex ajándék.
Játékszer vagy szexi jelmez.
Vegyen magának inget.
2-es. Mert ez tökéletesen jellemzi a világunkat. Tárgyként tekinteni a másikra. Bár én ilyenkor megkérdezném a nőket, hogy hogyan engednek be az értékes testükbe egy olyan személy farkát, aki iránt nem éreznek. Jaaa, tudom... női szexuális szabadság, a feminizmus egyik csodálatos vívmánya a sok közül.
Így már érthető, úgyhogy hajrá uraim, lehet üríteni!
Itt pár embernek savanyú lehet a szőlő.
Miért lenne bármelyik félnek is lealacsonyító egy szexkapcsolat, ha mindketten csak ennyit akarnak?
Milyen jogon merészelsz bármi negatívat is mondani rájuk, amikor senkinek nem ártanak ezzel.
Ide a rozsdás bökőt, hogy életetekben már sokkal lealacsonyítóbb dolgokat is tettetek, mint akik szexkapcsolatban érzik jól magukat.
Jaj, most tényleg feltétlenül ezt kell kiveséznünk, egy 41 és egy 59 százalékos, lelkileg instabil embereknek !?
Koncentráljuk a kérdésre ! Köszönöm !
Ha kommentet írsz, tartsd be a következőket:
Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!
Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a lefele mutató kezet az értékeléshez! A kötözködő embereket ez jobban bosszantja, mint ha válaszolsz nekik! Ha valaki nyomdafestéket nem tűrő hangnemben válaszolt neked, akkor inkább jelentsd az info(kukac)gyakorikerdesek.hu-n, mint hogy magad próbálod megoldani a helyzetet, és magad is minősíthetetlen hangnemben kezdesz társalogni!
Fenntartjuk a jogot, hogy kommentedet (ha nem tartod be a fenti szabályokat), további különösebb indoklás nélkül töröljük.
Emberek !
Koncentrálhatnánk, a kérdésemre !
Egyébként köszönöm az utolsónak ! Teljes mértékben igazad van !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!