Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen akinek full extrás lány kell? Értem ez alatt: szűz, természetes, konzervatív, anyatípus, okos, magas.
Nekem van ismerosom, aki vallasos. Veri a feleseget, a lanyai sose vehetnek fel szoknyat, illetve csonadragot, kicsit is noiesebb vagy komolyabb felsoket. Otodikes anatomiai hatizsakkal jar mind a ketto - az egyik most vegzos -, es szerintem meg facebookjuk sincs. Emellett nem festhet kormot, sminkelhet, sosem lattam meg csatot a hajaban, es fulbevaloja sincs.
Nem tudom, miert ertek, ha valaki vallasos vagy eppen szuz. Aki nem az, akkor kevesbe ertekes ember? Vagy epp nem full extras? :D Mintha valami autorol beszelnenk. Latszik, hogy ezt te se gondolod komolyan vagy csak tenyleg troll vagy.
"Jó kontervativak , lehetsz az “úr “ az “isten” a háznál"
"az, hogy okos és konzervatív kizárja egymást."
"Kérdező, miért nem jó neked a szabadelvű nő? Sokkal vonzóbb."
"Azért akarsz konzervatív nőt , hogy ő legyen a házirabszolgad aki főz mos takarít gyereket nevel? Úrkent tekint rad ?"
"Konzervatív pedig azt jelenti,nő a cseled a kapcsolatban az alávetett a férfi pedig az úr"
Te jó ég. Egy szó, és hányan erre ugrottatok rá, kizárólag. Bezárták a CEU-t, van időtök gyk-zni?
Szinte látom a sok felszívott feminista arcot.
Azért vagytok itt, mert nektek vannak párkapcsolati problémáitok. És azért gyűlölitek a férfiakat, mert párkapcsolati problémáitok vannak.
#33 csak azokat a férfiakat utalom akik el akarjak nyomni a nőt a kapcsolatban lenézik a nőt , szolgakent tekintenek a nőre. Vezetni irányítani akarjak a nőt
Nincs kapcsolatom( szerencsére ) pont a konzervatív uralkodó elnyomó ferfiak miatt nem is akarok. Rajtam ne uralkodjon egy férfi mert nem vagyok alávetett
Inkább a boldog szabadság mint egy diktatúra a férfi uralma alatt
Azért vagyok itt mert szoktak jó témák lenni .
Menjél vallásos közösségekbe.
Jó ha valaki okos és jó anya, de összességében nekem a listád olyan messze van a full extrástól mint Makó Jeruzsálemtől. Full extrás aki jól néz ki, jól ismeri önmagát, magas érzelmi intelligenciája van, egységben van magával, megéli az érzelmeit, de kezelni tudja őket, van ambíciója, önbizalma, jóindulatú stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!