Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen akinek full extrás lány kell? Értem ez alatt: szűz, természetes, konzervatív, anyatípus, okos, magas.
Honnan veszed ezt?
Szerintem meg a Biblia leírja mi a konzervatív:
"Úgy kell a férfiaknak szeretni az ő feleségeiket mint a tulajdon (saját) testeiket" "Aki az ő feleségét szereti magát szereti"
csak ha már ennyire jön itt mindenki a kereszténységgel..
de szerintem legtöbben sejtitek, hogy milyen fajta konzervatív ami nekem bejön
Na pont a Biblia az amiben a nő nem er annyit mint egy férfi
Férfi alavetettje benne a nő.
Ezért is utalom a vallásokat mert ott a nő semmit nem ér benne
Bibliaban benne van nő epekedik vala, férfi irányítja vezeti a nőt
Ez mi ha nem sértő . Nőt nem kell vezetni irányítani mert nem alávetett szolga akit irányítani kene. Epeekdni se fog egy nő.
Konzervatív elvek a régi “hagyományokat” jelenti amikor a nő a szolga volt a férfi az úr a háznál . Mint a Bibliaban
erről beszélek..köszi a megerősítést
én sehol nem olvasom az EREDETI Bibliában, hogy a nőket el lehet nyomni..
Egyszerűen utánajárhatsz: minden pozitív bibliai szereplő szerette a feleségét
Annyira látszik, hogy melyik napokon nincs suli; jönnek a kis trollok befertőzni a gyk-t a hülyeségeikkel.
Csak ilyenkor lehet olvasni, hogy a bibliában - abban a hányadék könyvben, ami híres arról, hogy úgy adják-veszik benne a nőket, mint a disznókat, ahol a nőket minden hülyeségért (pl a menstruációért) mocskosnak ítélik, és ki is van betűzve a leviták könyvében, hogy fele annyit érnek, mint a férfiak - ebben a szennyben nincs szexizmus lol.
Efezus 5: 22-27
Minden feleség úgy engedelmeskedjen férjének, mint az Úrnak!
Mert az asszony „feje” a férje, ahogyan a Gyülekezet „feje” a Krisztus. A Gyülekezet a Krisztus „Teste”—és Krisztus ennek a „Testnek” a Megmentője.
De ja, ez semmi, mert le van írva, hogy a férfi szeresse a feleség(ei)t.
A biblia szeretete nem szeretet. Ez egy szinten van azzal mint hogy szeresd az állataidat.
Mert mi az EREDETI biblia? Amit néhány összeesküvés oldalon olvastál?
Ne röhögtess...
Hihetetlen, hogy ilyen férfiaknak vannak elvárásaik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!