Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyen akinek full extrás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen akinek full extrás lány kell? Értem ez alatt: szűz, természetes, konzervatív, anyatípus, okos, magas.

Figyelt kérdés
Hol érdemes ilyen c llal dolgozni, járni, kikapcsolódni?
2018. dec. 8. 00:15
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
84%
Konzervatív pedig azt jelenti,nő a cseled a kapcsolatban az alávetett a férfi pedig az úr
2018. dec. 8. 10:05
 22/35 A kérdező kommentje:

Honnan veszed ezt?

Szerintem meg a Biblia leírja mi a konzervatív:

"Úgy kell a férfiaknak szeretni az ő feleségeiket mint a tulajdon (saját) testeiket" "Aki az ő feleségét szereti magát szereti"

csak ha már ennyire jön itt mindenki a kereszténységgel..

de szerintem legtöbben sejtitek, hogy milyen fajta konzervatív ami nekem bejön

2018. dec. 8. 10:10
 23/35 anonim ***** válasza:
79%

Na pont a Biblia az amiben a nő nem er annyit mint egy férfi

Férfi alavetettje benne a nő.

Ezért is utalom a vallásokat mert ott a nő semmit nem ér benne

Bibliaban benne van nő epekedik vala, férfi irányítja vezeti a nőt

Ez mi ha nem sértő . Nőt nem kell vezetni irányítani mert nem alávetett szolga akit irányítani kene. Epeekdni se fog egy nő.

Konzervatív elvek a régi “hagyományokat” jelenti amikor a nő a szolga volt a férfi az úr a háznál . Mint a Bibliaban

2018. dec. 8. 10:21
 24/35 anonim ***** válasza:
17%
Konzervatív, keresztény nő vagyok, konzervatív, keresztény férfi oldalán. Ilyen megbecsülésről sokan álmodni se mernek, amiben én részesülők.
2018. dec. 8. 10:21
 25/35 anonim ***** válasza:
19%
*ök
2018. dec. 8. 10:22
 26/35 A kérdező kommentje:

erről beszélek..köszi a megerősítést

én sehol nem olvasom az EREDETI Bibliában, hogy a nőket el lehet nyomni..

Egyszerűen utánajárhatsz: minden pozitív bibliai szereplő szerette a feleségét

2018. dec. 8. 11:00
 27/35 anonim ***** válasza:
83%

Annyira látszik, hogy melyik napokon nincs suli; jönnek a kis trollok befertőzni a gyk-t a hülyeségeikkel.

Csak ilyenkor lehet olvasni, hogy a bibliában - abban a hányadék könyvben, ami híres arról, hogy úgy adják-veszik benne a nőket, mint a disznókat, ahol a nőket minden hülyeségért (pl a menstruációért) mocskosnak ítélik, és ki is van betűzve a leviták könyvében, hogy fele annyit érnek, mint a férfiak - ebben a szennyben nincs szexizmus lol.

Efezus 5: 22-27

Minden feleség úgy engedelmeskedjen férjének, mint az Úrnak!

Mert az asszony „feje” a férje, ahogyan a Gyülekezet „feje” a Krisztus. A Gyülekezet a Krisztus „Teste”—és Krisztus ennek a „Testnek” a Megmentője.

De ja, ez semmi, mert le van írva, hogy a férfi szeresse a feleség(ei)t.

A biblia szeretete nem szeretet. Ez egy szinten van azzal mint hogy szeresd az állataidat.

2018. dec. 8. 11:16
 28/35 A kérdező kommentje:
olyan dolgokról magyarázol amit magad sem értesz..
2018. dec. 8. 16:16
 29/35 anonim ***** válasza:
50%

Mert mi az EREDETI biblia? Amit néhány összeesküvés oldalon olvastál?

Ne röhögtess...

Hihetetlen, hogy ilyen férfiaknak vannak elvárásaik. :D

2018. dec. 8. 18:58
 30/35 A kérdező kommentje:
nem röhögtetlek, magam röhögök rajtad. o.O
2018. dec. 8. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!