Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha látnátok egy nagyon szép, természetes huszonéves nőt de iszonyat szegényen?
Figyelt kérdés
2018. aug. 14. 16:06
1/13 anonim válasza:
Azt, hogy a legfőbb adu-ásza megvan hozzá, hogy kitörjön a nyomorból: a szépsége.
2/13 anonim válasza:
Mit kéne szólni? Egy póló-farmerből egyébként sem leszűrhető ennyire az anyagi állapot.
3/13 anonim válasza:
Azt, hogy csá tükörképem, üdv ma reggel is.
4/13 anonim válasza:
Azt, hogy remélhetőleg az eszét fogja használni ahhoz hogy kimásszon a szrból.
Már túlléptem a godkomplexusomon szóval nem tervezném kihúzni a szarból vagy ilyesmi. Azzal nem oldódna meg semmi ha eltartanám.
21F
5/13 anonim válasza:
Ma már ki lehet törni a szegénységből, tehát ha a lány okos, szép, kedves, és ugyan esetleg egy farmerja és két pólója van a turiból de azok tiszták,ahogy a csaj is, simán jöhet a kapcsolat. Ez változhat, ahogy az ellenkezője is, láttam én már gazdagból szegényt, sőt, gazdag lányt akinek megadtak a szülők mindent de lenéző, buta és csúnya volt.
6/13 anonim válasza:
Azt hogy drukkolnék neki, hogy legyen ereje felállni,helyre tenni az életét, mert innen szép nyerni:)
7/13 anonim válasza:
A férfiakat ez nem érdekli.
Nem baj ha szegény egy nő, de valamit dolgozzon, és legyen tiszta ápolt.
És ugyanazt a divatos ruhát ami máshol 20.000 ft azt megkapja 5000 Ft-ért is egy kínaiban és senki nem mondja meg, hogy milyen van rajta.
8/13 anonim válasza:
5 percen belül fog egy pénzes férfit, nem kell féltenni.
10/13 anonim válasza:
na gyerekek, kíváncsi vagyok, hogy ha látnátok, akkor ezeket is most a szemembe mernétek -e mondani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!