Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen akinek full extrás lány kell? Értem ez alatt: szűz, természetes, konzervatív, anyatípus, okos, magas.
Kérdező, miért nem jó neked a szabadelvű nő? Sokkal vonzóbb.
Itt is rengeteg van belőlük, egyik szimpatikusabb a férfiak számára, mint a másik.
én tudtam, hogy jó sokan nem értitek majd..
lényeg, hogy más a fontossági sorrend..
hozzam a szintet? szerintem hozom
Szánalom néha, hogy mennyire képtelenek vagytok elfogadni egy, a tiétektől különböző felfogást..
Mi az pl, hogy "félsz, hogy felsülsz"?
Mégis miben? Talán valami bizonyítványom kellene legyen róla, hogy milyen a szeretkezésbeli minőségem?
Nyilván az említett komoly keresztények is mind melléfogtak a párjukkal, azért is nevelnek normális gyerekeket, egész családokban..
Szerintem aki mást nem tud ne pattogjon, velem kicsit macerás tud lenni a vita, csak jelzem..ha nincs igazam bele sem megyek, de ha igazam van akkor felhomályosítalak..
Esélyed sincs egy ilyen lányra; a létező legselejtesebb férfiak a szüzesség megszállottjai, egy okos nő pedig ezzel tisztában van.
Még a buta is.
Keresheted az ilyenek társaságát, ők viszont nem fogják a tiédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!