Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen elvárom, hogy ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen elvárom, hogy ott tartson az életben ahol én kijelentésekről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Ezt egy elég nagyképű kijelentésnek tartom, mert nem mindenkinek adatik meg az, hogy előrébb legyen az életben. Eleve nem mindenki jött jómodú családból és aki szegénységben született nehéz onnan kitörni. Ilyenkor nem ártana egy kis szolidaritás.

A másik senkinek nem kéne ennyire komolyan vennie magát, ha valaki nem tart még ott az életben, ami a társadalmi elvárásoknak megfelel még attól nem kell potenciális semmittevőnek és céltalan, lehúzónak nézni a másikat. Fő az optimizmus!

2018. dec. 2. 21:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Én sem várom el és soha nem is vártam el senkitől.

Minden ember más is más, egyrészt, ki tudja milyen családból jött, milyen életutat járt be, másrészt pedig jellemfüggő is. Lehet valaki nagyon előnyös helyzetből indulhatott volna, csak egyszerűen balszerencsés, túl lusta vagy rosszul forgatta a lapjait és így jóval lejjebb tart, mint ahol lehetne.

Ezt sem korhoz, sem nemhez nem lehet kötni.

2018. dec. 2. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A társkeresés nem jótékonyság meg segélyprogram és nem is kötelesség, amiben minden egyes embernek feltétlenül részt kell vennie.

Enyhén szánalmasnak tartom amikor valaki arra panaszkodik, hogy idegenek/félidegenek mik alapján döntik el, hogy kit engednek a személyes életükbe intim partnerükként.

Bármi alapján lehet szortírozni. Emberileg még azok is igazságosabbak és normálisabbak, akik kizárólag modell kinézetű személyekkel hajlandóak randizni, mint azok, akik legszívesebben megszabnák MÁSOKNAK hogy kivel randizzanak.

A saját érzelmeidért te magad vagy a felelős; ha téged rosszul érint, hogy valaki ezt mondja, akkor állj tovább, de nincs jogod elvárni, hogy te legyél a prioritás az ő életükben is.

2018. dec. 2. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Miért tartanék pont ott, ha a saját életemet éltem, nem pedig a másikét. Ez egy elég hülye elvárás...

32/f

2018. dec. 2. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Igazad van kérdező.Sajnos társkeresésnél főleg ezt nézik az ellenkező nem tagjai.Saját tapasztalat.
2018. dec. 3. 07:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Idefigyelj, kérdező, komolyan te akarod megszabni másoknak, hogy hogyan keressenek társat? Nem inkább a saját életeddel kéne foglalkoznod?
2018. dec. 3. 07:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Nézd.Van aki nem áll szóba bajuszossal-kopasszal-tetováltal-dohányzóval-kevesebb egzisztenciával rendelkezővel-idősebbel-fiatalabbal.

Lehet háborogni, ha ilyen emberrel futsz össze az nem a te embered, lépj tovább.

2018. dec. 3. 08:06
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem foglalkozom senkinek se az életével, mindenki azt csinál amit akar. Csak azt írtam, hogy ezt a kijelentést nem tartom humánusnak, hanem nagyképűnek és engem eléggé taszít. Mivel, ha valaki ezt mondja, azt látom rajta, hogy tele van kisebbségi komplexusokkal, csak kompenzálni akar és teljesen hiányzik belőle a szeretetet.

Egy párkapcsolat nem jótékonykodásról szól ez igaz, de ha hiányzik belőle az igaz szeretet és a barátság akkor megette fene az egészet, mert az olyan, mintha csak állandó szexpartnerek lennének. Ez a kijelentés nem szeretetteljes, mintha azt mondaná, hogy állandóan fogunk dugni, hogyha ott tartasz ahol én és aztán hazudjuk egymásnak és mások előtt azt, hogy szeretjük egymást.

Az teljesen más, ha valakit zavar az, hogy cigizik, vannak akik írtóznak a cigifüstől, az egy káros szenvedély ezzel semmi baj nincs. Viszont, attól is kell e írtózni, hogyha valakinek nincs akkora egzisztenciája, mint amit elképzelt? Egy jó párkapcsolat nem a pénz miatt lesz igazán jó. Persze nem azt mondom, hogy éhezzenek, mert nyilvánvalóan akkor a legműkődőképesebb, ha van fedél a fejük felett és tudnak enni rendesen, de ha mondjuk esetleg most éppen nincs arra keret, hogy wellnesezenek és emiatt dobni a másikat vagy ezért, mert 20-30 ezerrel kevesebbet keres, mint amennyit elképzelt, az azért elég nagy butaság.

2018. dec. 3. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!