Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az perverz dolog, ha 184 centis vagyok és a 180 centis modell barátnőmtől elvárom, hogy extrém magassarkúba járjon amikor velem van, hogy magasabb legyen nálam?
Figyelt kérdés
Valahogy gerjedek arra, hogyha egy nő vékony és magasabb nálam. A barátnőm is magas de alapból pár centivel alacsonyabb, de arra vágyom, hogy amikor az utcán sétálunk egy még nálam is magasabb gazellával legyek. Ez perverz dolog, vagy tényleg növeli egy férfi tekintélyét?2017. márc. 1. 21:27
1/15 anonim válasza:
Ez nem perverz. Ezt szereted, ezt csinálod. Ha pórázon vezetnéd szájpecekkel az már kezdene érdekes lenni.
2/15 anonim válasza:
ez nem perverz, csak b..romság, azonban próbálj meg te extrém magassarkúban járni, oké, még mielőtt olyanba kényszerítesz valakit, amit nem akar.
3/15 anonim válasza:
A centik itt lényegtelenek, az "elvárommal" van a baj.
Nem tudom, férfiak közt lehet, hogy növeli, szerintem akármilyen magas egy pasi, megmosolyogtató, ha a csaja magasabb nála.
4/15 anonim válasza:
Nyugi, Tom Cruise, a pötsöd ugyanakkora marad, akármilyen magas a csajod.
5/15 anonim válasza:
Nem perverz, inkább enyhén fétises. Tekintély ? Ezt nem is értem, hogy mi köze van bármihez.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy a Top Gun-hoz hasonlítasz engem. Az is vagyok, egy csúcsfegyver az ágyban ;)
2017. márc. 1. 21:53
7/15 anonim válasza:
Biztos is. XD
Azért kell magas luvnyákkal tekintélyt kicsikarnod gondolom hozzád hasonló díszbzikból.
8/15 anonim válasza:
5ös: ezen most meghaltam :DDDD
Fétisesnek fétises a dolog,de még nem perverz.Perverz az lenne,ha mondjuk azt kérnéd,hogy pisiljen a szádba.Vagy legalábbis nekem az a perverz kategória.
9/15 anonim válasza:
Szerintem nincs neked modell barátnőd Öcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!