Extrém magas vékony nőként mit érdemes edzenem? Bővebben lent.
Lassan fél éve járok edzőterembe, de nem igazán tetszek magamnak... eres lesz a kezem és az izmaim miatt is oké hogy kicsit vastagodok, de... olyan változásokat nem veszek észre ami nagyon tetszene :)
Úgy tudom a magas vékony szupermodellek inkább jógáznak és saját súllyal edzenek... Talán nekem is inkább ezt kéne, ha nem akarok férfias izomzatot. Mit gondoltok? A törékeny kinézetem meg szeretném őrizni, mégis fitt és egészséges alkatot szeretnék. Pl. Karlie Kloss (megnézhetitek Google-n) Nagyon köszönöm a segítséget!
A jóga tökéletes ötlet, harmóniába hozza a testet és a szellemet. Egyébként meg jó alakformáló is egyben. :)
Az izomzatod sokkal természetesebb lesz így, mintha csak az edzőteremben emelgetnéd a súlyokat, szinte fölöslegesen.
vékonyabb vagyok a linken található lánynál
a derekam se ennyire homokóra, inkább fiúsabb... Karlie Kloss-t találtam leghasonlóbbnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!