Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek van igaza? Én elvárom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza? Én elvárom hogy szakítson most

Figyelt kérdés

34 éves férfi vagyok, nem vagyok már kamasz gyerek. Ismerkedek egy 23 éves nővel, de neki van párja 9 éve!

Gyűrűs menyasszony, épp építkeznek de a férfi külföldön dolgozik 5-6-7 hetente találkoznak de interneten keresztül is sokat veszekednek.

Az elején elmondta mikor bepróbálkoztam nála hogy neki van párja bár nem jó a kapcsolat, de annyira jóba lettünk hogy elmondta hogy szakítani akar, április végén május elején amikor a másik férfi haza jön.

Nagyon sokat találkoztunk és ez március elejétől volt így.

De kezdtem ebben a bujkálástól és attól hogy nem vállalhatjuk fel egymást még egy séta erejéig sem teljesen ki buktam.

Közöltem neki 2 napja hogy szakítson, intézze el a dolgát és addig hanyagoljuk egymást mert nem nekem való ez a kettős játék.

Ő közölte hogy 9 évről beszélünk gerincesen fog szakítani nem üzenetben vagy telefonon, és azt sem hagyja hogy más meg lásson minket hogy más mondja meg neki hogy őt kivel látták.

Hozzá tette hogy több millió forintról is kell tárgyalniuk és ez nem így működik ahogy én elképzeltem és ha nem értem én meg akkor ő ezt csak sajnálni tudja, mert ő nyílt lapokkal játszott és ő engem nem vert át.

Nem tudom mi a terve vagy mit szeretne, szex nem történt az első hónapban, csak csók mert ő leszögezte az elején hogy megcsalni nem fogja. mi a megoldás???

2015. ápr. 6. 14:55
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van a nőnek. Próbálja gerincesen lezárni a kapcsolatot, nem skype-on. 9 év meg is érdemel ennyit, akkor is, ha az utolsó időkben már nem volt felhőtlen a dolog. Valószínűleg azért vállalta be veled a bujkálást, mert veled akar lenni.

De hagyj neki egy kis teret, hogy lezárja a dolgait. Neked sem esne jól, ha valaki sms-ben, skype-on szakítana veled, ugye? Főleg 9 év után...

2015. ápr. 6. 14:59
 2/9 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem már régen megcsalta a párját, hiába reménykedik az ellenkezőjében. Én addig nem találkoznék vele, amíg tiszta lappal nem indít nálam és teljesen le nem zárta az előző kapcsolatát. Addig lutri az egész és még utána is bezavarhat.

Micsoda erkölcsös, ha szakításról van szó, de akkor már nem, ha hűségesnek kellene maradni. Röhej.

2015. ápr. 6. 14:59
 3/9 anonim ***** válasza:

9 éves kapcsolatból, építkezésből, közös anyagiakból talán nem kellene SMS-ben vagy chaten lelépni, nem gondolod?

Várj egy hónapot, ha komolyan gondolod, megér annyit. Úgysem a párjával fogja tölteni ezt az időt, ha egyszer az külföldön van. Ha pedig amikor hazajön, tényleg szakít a lány, akkor rendben. Ha meg nem szakít, akkor felejtős.

2015. ápr. 6. 15:05
 4/9 Nimex888 válasza:

Èn rábíznám, hogy akar-e egyaltalan szakitani. Szerintem gusztustalan dolog rgy ilyen kapcsolatba belelepni, ami mar 9 eve tart. Batoritsd inkabb, hogy beszeljek meg a problemat, es ha nagyon nem megy es nagykn valni akarnak MIND A KETTEN akkor alakits ki vele komolyabb kapcsolatot!

Szerintem ez a gerinces megoldas toled!

2015. ápr. 6. 15:05
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
A nőknek különöse izgalmat jelent (még a szexnél is jobbat), ha két palit is tudnak hülyíteni egyszerre.
2015. ápr. 6. 15:06
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de nem értem a problémádat. Őszintén elmondta, hogy kapcsolatban van, amikor kikezdtél vele, innentől tudtad, mire számíthatsz. Az, hogy szemtől szemben akarja lezárni a régi kapcsolatot, teljesen érthető, az is, hogy nem szeretné, hogy előtte valaki jóakarótól értesüljön a vőlegény a helyzetről. Nyilván el kell rendezniük az anyagi kérdéseket is a közös építkezés kapcsán.

Szerintem szerencsés fickó vagy, hogy olyan nőt találtál, aki egy ilyen helyzetben korrekt módon, tisztességesen jár el. Ha bedurcizol, könnyen elveszítheted, szerintem ő már így is, úgy is szakítani fog, de ha még te vagy megsértve azután, hogy tepertél a szeretőstátuszért, majd talál magának mást, most már egy tiszta helyzetben.

2015. ápr. 6. 15:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen egyetértek az első válaszolóval.

"A nőknek különöse izgalmat jelent (még a szexnél is jobbat), ha két palit is tudnak hülyíteni egyszerre."

Rekedtél te már egy rossz kapcsolatban?

A nő 9 évig hűséges volt, megromlott a viszonyuk, talán megunták egymást, ráadásul ritkán is találkoznak. A sors kifürkészhetetlen, miért hibás a nő, hogy megismerte a Kérdezőt és nem szakított már azon nyomban neten keresztül a vőlegényével?! Ez hol hülyítés?!

2015. ápr. 6. 15:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Annak ellenére, hogy te vagy a 34 éves, elég gyerekes vagy.
2015. ápr. 6. 15:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Sokakkal egyet értek, majdnem mindenben, de mi van, ha ez csak egy jó duma? Mi van, ha ennek a bizonyos csajszinak, esze ágában sem lesz otthagyni a pasiját? Akkor beszélhetünk éppen hülyítésről is. Mert lehet, hogy valóban lezárja a kapcsolatát, mert egy 9 éves kapcsolatot valóban nem lehet egy sms-ben lezárni, de ha pont az következik be, hogy nem is akarja lezárni? Csak kicsit jól érezte magát valaki mással, jól esett, hogy valaki foglalkozott vele a pasija távollétében.

És kérdező, valóban, amikor összekavarodtál vele, tudtad, hogy van valakije! És attól, mert valami rossz, akkor már rögtön mehet a kukába? Mi van, ha leülnek, megbeszélik a dolgokat és megpróbálják rendbe tenni?

Szerintem ha nem tudsz valakivel együtt lenni, akinek párkapcsolata van, vagyis nem tudsz szerető lenni, nem is kell szerintem senkinek azzá válni, akkor inkább lépj tovább és hagyd békén ezt a lányt!

2015. ápr. 6. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!