Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Az járja, hogy elvárom azt, hogy ilyen barátnőm legyen?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=jjUVStwNt3k
Vagy ilyen, vagy semmilyen! Amit nyújtani tudok cserébe: Ép hogy átlagos külső, csendes, magamnak való személyiség, megígérem,hogy csak a teraszon, vagy erkélyen gyújtok rá. Szerintem ilyen tulajdonságokkal simán jár egy ilyen kaliberű nő nekem. :)
2016. ápr. 11. 18:12
1/29 anonim válasza:
álomország tengerpartján bármikor megkaphatod. Való világban meg kb egyedül fogsz megöregedni ilyen elvárásokkal.
2/29 A kérdező kommentje:
Na, jó, ha ilyet nem,akkor olyat, mint Shakira, de lejjebb már tényleg nem adhatom!:) Úgyis mindig az van mondva, hogy a férfi csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél, igaz én extrább vagyok, előlem az ördög is sírva menekül,ha meglát, de ilyen nők járnak nekem. :)
2016. ápr. 11. 18:19
3/29 anonim válasza:
ennél azért nagyobb céljaik vannak az ilyen hölgyeknek
4/29 anonim válasza:
Egy hangyafasznyit el vagy rugaszkodva a valóságtól.
5/29 anonim válasza:
Járja, hogy elvárod, de sose lesz. A helyesírásod is remek.
6/29 A kérdező kommentje:
De csak egy hangyafasznyit!:D Az ilyen nők, ilyen férfiakra kellene,hogy vágyjanak, mint amilyen én vagyok, sőt egyenesen rám kellene,hogy vágyjanak! :)
2016. ápr. 11. 18:24
7/29 A kérdező kommentje:
Semmi gond a helyesírásommal, az hogy elütök néhány betűt, az egy dolog.
2016. ápr. 11. 18:26
8/29 anonim válasza:
Mivel te eleve elvársz valamit, így óriásit fogsz koppanni!
Egyébként soha nem elvárunk, hanem esetleg szeretnék! A két szó között oltári különbség van!
Ha teszel azért, amit szeretnél, akkor meg is fogod kapni, de addig míg csak a sült galambot várod, hogy a szádba röpüljön, addig a nagy nullát se fogod kapni!
9/29 A kérdező kommentje:
Ja, jó, hogy eszembe juttattad utolsó! Ne kelljen már sokat küzdenem az álmaimért, egyenes kopogtasson be hozzám egy ilyen nő! :)
2016. ápr. 11. 18:31
10/29 anonim válasza:
Elmondom mi jár neked: a szád :) Más nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!