Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek/Lányok, ti adnátok esélyt egy olyan fiúnak, akivel csak barátok vagytok?
Már a kérdést sem értem.
Mi az, hogy esélyt adni?
Lóversenyezni készülsz, és őt nézed döntőbírónak, vagy mi?
Akkor úgy mondom, hogy eleve esélytelen, ha valaki esélyt akar.
Nem poénkodni akartam, hanem kifejezni, hogy az esélykapás egyáltalán nem való a párkapcsolat területére.
A párkapcsolatot úgy kell indítani,hogy szerelmi és szexuális potenciálodat felajánlod a másiknak, miután kóstolót már adtál belőle. Tebenned ez fel sem merült 3 év alatt, hanem te akarsz KAPNI valamit a lánytól. A szerelmi kapcsolatokkal ez köszönőviszonyban sincs, ahogyan érzel/viselkedsz.
Kérdés, egyáltalán mire gondoltál, mit hiszel kapcsolatnak, mert a személyiségedben nincsen semmi, ami hasonlítana rá.
44N
Köszönöm, ez már értelmes válasz volt. :)
Csak az érdekelt, hogy jöttetek már össze olyan fiúval, akit régen visszautasítottatok. Talán rosszul is tettem fel a kérdést :)
Szóval olyan, mintha azt kérdeznéd, van-e esélyem lakást venni, ha első lettem a kerületi zongoraversenyen.
mit kérdeztél, annak semmi köze nincsen a párkapcsolathoz.
Semmi olyat nem érzel az iránt a lány iránt, ami párkapcsolatra alapot adna.
Te valamilyen külső megerősítést szeretnél, hogy elég jó vagy, átugrottál egy bizonyos teljesítményi lécet. Ezt sportban vagy karrierépítésben vagy férfitársaságban tudod megszerezni.
És nem vili, hogy ezt hogyan hozod összefüggésbe evvel a lánnyal.
A párkapcsolat nem erről szól.
Ez a lány nem utasított vissza téged, mert nem volt még mit visszautasítania.:)
Eddig mindent elfogadott és viszonzott, amit adtál neki.
NEM adtál neki szerelmi dolgokat, közléseket!:)
Egyszer mondani, hogy bejön, az nem szerelmi közlés.:)
fogd meg a kezét, meg simogasd az arcát, hajtogass neki papírpoharat, és igyatok belőle a kútból, igyatok egy pohárból, etesd a saját tányérodból, az már az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!