Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Az járja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Az járja, hogy elvárom azt, hogy ilyen barátnőm legyen?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=jjUVStwNt3k

Vagy ilyen, vagy semmilyen! Amit nyújtani tudok cserébe: Ép hogy átlagos külső, csendes, magamnak való személyiség, megígérem,hogy csak a teraszon, vagy erkélyen gyújtok rá. Szerintem ilyen tulajdonságokkal simán jár egy ilyen kaliberű nő nekem. :)

2016. ápr. 11. 18:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Alizée, hehe. A Moi Lolitás korszakában még nekem is tetszett.
2016. ápr. 11. 18:42
 12/29 A kérdező kommentje:
Nem csak a szám,hanem ilyen kaliberű hölgyek is, amilyenekre vágyom! :)
2016. ápr. 11. 18:43
 13/29 Sunshinedoll ***** válasza:
Szívből kívánok neked sok sikert. Szükséged lesz rá :D
2016. ápr. 11. 18:57
 14/29 anonim ***** válasza:

Csak hogy össze tudd hasonlítani egy Nővel.....

https://www.youtube.com/watch?v=YFXELyDj1vo

2016. ápr. 11. 18:59
 15/29 A kérdező kommentje:
Na, trollkodáson kívül: Bejönnek a barna szemű nők, de persze ha arról van szó, nem számít sem a haj, sem a szemszín, külső tekintetében sem elvárásom, hogy bombázó legyen, egy átlagos nő is nagyon jó lenne, de ha már adódhatna,akkor ilyeneket választanék, amilyeneket a kérdésben említettem. Olyan ez, hogy gamer pc-re vágytam, de nem lett belőle csak egy xbox 360, de én azzal is tökéletesen elégedett vagyok, hű, már rég volt beüzemelve, lehet,hogy meg is sértődött, és már nem is működik. Majd holnap nyomulok vele, de nem jó, holnap hivatalos ügyben kell eljárnom. nahát, milyen kevés az idő, és milyen sok a tenni való! :)
2016. ápr. 11. 19:03
 16/29 anonim ***** válasza:
Fúj, rossz troll! Helyedre.
2016. ápr. 11. 19:04
 17/29 A kérdező kommentje:
14-es! Az se rossz, akit te linkeltél:)
2016. ápr. 11. 19:05
 18/29 anonim ***** válasza:

Azóta felkapott vagy 10-15kg, nem tett neki jót.

https://www.youtube.com/watch?v=J8PI6ILaX5U&nohtml5=False

2016. ápr. 11. 19:06
 19/29 A kérdező kommentje:
Hát valóban nem sok jót tett neki ez a plusz 10-15 kg, de még így sem rossz, husikás :) Még az is bejön nekem,ha egy nőnek kicsit vastagabb, husis combja van, de ne zsír lötyi legyen, hanem kemény husis! :)
2016. ápr. 11. 19:09
 20/29 anonim ***** válasza:

Ez a nő nekem is nagyon bejött mindig is de én nem vagyok ennyire bizakodó mint te kérdező :D

Amúgy nem annyira vészes az a kis + ami feljött rá pláne hogy ez még bőven leadható.

2016. ápr. 11. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!