Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Az járja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Az járja, hogy elvárom azt, hogy ilyen barátnőm legyen?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=jjUVStwNt3k

Vagy ilyen, vagy semmilyen! Amit nyújtani tudok cserébe: Ép hogy átlagos külső, csendes, magamnak való személyiség, megígérem,hogy csak a teraszon, vagy erkélyen gyújtok rá. Szerintem ilyen tulajdonságokkal simán jár egy ilyen kaliberű nő nekem. :)

2016. ápr. 11. 18:12
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Sajnos én sem vagyok bizakodó, írtam is,hogy trollkodtam, valójában annyi önbizalmam nincs, hogy egy teljesen átlagos hétköznapi nőt leszólítsak. De álmodozni szabad, azt senki nem veheti el! :)
2016. ápr. 11. 19:34
 22/29 anonim ***** válasza:

Ezzel teljesen egyetértek :D

Én merek próbálkozni átlagos nőknél csak általában nem érek el túlságosan nagy sikereket mivel nem vagy hajlandó a mai trendi dolgoknak megfelelni. Én is csak átlagos vagyok szóval nem tudom kompenzálni a dolgaimat a mindentvivő külsőmmel vagy havi 4 millás nettómmal ami finoman szólva csak álom :D

Oh well így jártunk.

2016. ápr. 11. 19:39
 23/29 A kérdező kommentje:
Ilyen ez a popszakma, van akinek jut nő,van akinek nem, régebben próbálkoztam én személyesen is, társkeresőn is idegenekkel, baráti körből,eredmény, egy két randin kívül semmi, mondhatni egyenlő a nullával. Na ez van, elfoglalom magam mással. Persze azt mindig is jó volt és jó lesz nézni,hogy a "nyóc" általános, tapló emberek mellett ott vannak az olyan nők,akikről én csak álmodozhatok,ha a külsőt nézzük. Vicc az egész :)
2016. ápr. 11. 19:53
 24/29 anonim ***** válasza:
Abszolut,mivel Ez a csaj semmi kulonos.Helyes aranyos tucat csaj,szoval tobb onbizalom kerdezo;-))
2016. ápr. 11. 20:02
 25/29 A kérdező kommentje:
Önbizalom az nem lenne rossz, de sajnos nincs is mire, egy ép,hogy átlagos külső, anyagilag sem állok fényesen, igaz lakásom van, de az is hitelre, személyiségem sem a legjobb, csendes vagyok, keveset beszélek, inkább hallgatok,meghallgatok másokat.
2016. ápr. 11. 20:08
 26/29 ~OnLány~ ***** válasza:

Elvárni lehet,csak megkapni nem biztos,hogy meg fogod. :)

"megígérem,hogy csak a teraszon, vagy erkélyen gyújtok rá." Ó,ezzel biztosan nyerő leszel. :D

2016. ápr. 11. 20:17
 27/29 A kérdező kommentje:
Pontosan OnLány! Ha ezzel nem, akkor semmi mással! :D
2016. ápr. 11. 20:26
 28/29 ~OnLány~ ***** válasza:
Most mit,legalább nem rinyálsz meg nyavajogsz,hogy nem jön össze,ez már egy előny,hogy pozítivan szemléled az életet. Remélem találsz magadnak barátnőt,picit azért engedj az igényeidből,tudom,hogy nehéz,de néha muszáj. :)
2016. ápr. 11. 21:40
 29/29 anonim ***** válasza:
Jár
2016. ápr. 12. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!