Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar kielégíteni? Mit teegyek? Hogyan beszéljek vele?
Nem rég ismertem meg egy srácot. Nagyon közvetlen, hihetetlenül érdeklődő, minden tökéletes vele. Már másodjára feküdtünk le és azt vettem észre, hogy az egész csak róla szól. Mm nem, mert nyilvan én is élvezem a dolgot, de sose volt tőle orgazmusom. Azonban mikor ezt este felhoztam neki, higy elsőnek nem számított, de most jól esne, ha engem is kisegítene. De válasz nagyon lelombozó volt: először rám csodálkozott, hogy na ne gondoljam már ezt komolyan , hogy most így utána akarok ilyeneket... (mintha ez valami extra dolog lenne). Meg, hogy korábban kellett volna szólnom ( minek, hogy letudjon az elején, aztán végre élvezhesse ő is? ) . Meg, hogy ő eddig nem volt még együtt olyan lánnyal, akihez idézem " hozzá kellett volna érni kézzel). Komolyan nem akartam neki ott bevágni a hisztit, de nagyon rosszul esett és rettentő megalázó is volt. Komolyan...mikor mondtam neki, hogy amennyire felhúzott, kb 2 perc alatt végem lenne, csak annyit mondott, hogy ne haragudjak. Mint, aki hozzám se akar érni.
Amúgy a szex terén minden rendben, tényleg csodálatos, csak nem akar hozzamérni.
Azzal indokolta, hogy eddig még nem volt olyan barátnője vagy eddig csak olyan lányokkal feküdt le, akik úgy is el tudtak menni. Én meg elképzelni nem tudom, hogy az mégis hogyan lehetséges főleg, hogy a környezetemben egy ilyen barátnőm sincs. És most ezentúl hogy engedjem el magam? Kb. egy külön programnak fogom magam érezni, ilyen kötelező muszáj.
Szerintetek hogy beszéljem ezt meg vele? Vagy mit tegyek,?
Légyszi ne trollkodjátok szét!
22/ l 25/ f
A természet azért alkotta a csiklót, hogy ki tudjuk szelektálni azokat, akik csak magukra gondolnak, és a szex kimerül abban, hogy ki-be húzgálják a farkukat.
Itt legalább még nem vágják ki a lányoknak ne h élvezennek később..
#31-es én és a barátnőm sokszor egyszerre vagy pár másodperces különbséggel élvezünk el, mert annyira egymásra vagyunk hangolódva. Szóval ilyen is van :)
Kérdező, ugye már kidobtad a pasit?
Ja, az én pasim is azt hitte, hogy mindig együtt elvezünk el...közben csak meguntam, hogy magyarázzam, mi a jó nekem, miközben ő elvárja a hüvelyi orgazmust.
Aztán jött valaki, aki nem èrezte fárasztónak, hogy orgazmusig nyaljon, és kidobtam, mint a macskát...
Igy van talaltal egy hulyet igy mehetett
:)))
Egyenjogusag van dundika, igy mar nincs ilyen hogy ez a ferfi dolga.. Ez a lemez mar lejart.
Köszönöm a válaszokat.
Szerintem a szexnek és a szeretkezésnek is alapvető feltétele, hogy mind a két félről szóljon a dolog, mind a két fél élvezze és mind a két fél elérje a végső kielégülést. "Szexulás karrierem" alatt még nem volt olyan partner az életemben, aki ezt ennyire nehezen fogadta, hogy ez a dolog nem ér véget az ő farkánál. Komolyan....néha úgy kellett a srácokat felhuzni, hogy most már hagyja abba. Úgy gondolom, hogy amég én nem nyafogok ha a barátomnak valami extra kérése van, igénye vagy bármilye. Nem finnyázok, nem óckodok akkor igazából nem tudom, ő ezt hogyan engedi meg magának. Az a baj, hogy ezt elég kétszer eljátszani valakivel és megölte az önbizalmát az ágyban. Én mondtam neki, ha mostantól belevágunk se lesz már ugyanolyan és egyre kevésbé kívánom. Az lesz bennem, hogy te ezt csak azért csinálod mert én leveszekedtem veled és mert nekem kis csírának másképp nem megy. Szóval megpróbáltam elküldeni, szakitani vele. De nem enged. Be akarja bizonyítani, hogy ő igenis több, mint amit én leszűrtem belőle. Szeretne bizonyítani. Nem tudom, hogy tudnám e más üvegen keresztül szemlélni a dolgot, hiába "bizonyít".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!