Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akar kielégíteni? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar kielégíteni? Mit teegyek? Hogyan beszéljek vele?

Figyelt kérdés

Nem rég ismertem meg egy srácot. Nagyon közvetlen, hihetetlenül érdeklődő, minden tökéletes vele. Már másodjára feküdtünk le és azt vettem észre, hogy az egész csak róla szól. Mm nem, mert nyilvan én is élvezem a dolgot, de sose volt tőle orgazmusom. Azonban mikor ezt este felhoztam neki, higy elsőnek nem számított, de most jól esne, ha engem is kisegítene. De válasz nagyon lelombozó volt: először rám csodálkozott, hogy na ne gondoljam már ezt komolyan , hogy most így utána akarok ilyeneket... (mintha ez valami extra dolog lenne). Meg, hogy korábban kellett volna szólnom ( minek, hogy letudjon az elején, aztán végre élvezhesse ő is? ) . Meg, hogy ő eddig nem volt még együtt olyan lánnyal, akihez idézem " hozzá kellett volna érni kézzel). Komolyan nem akartam neki ott bevágni a hisztit, de nagyon rosszul esett és rettentő megalázó is volt. Komolyan...mikor mondtam neki, hogy amennyire felhúzott, kb 2 perc alatt végem lenne, csak annyit mondott, hogy ne haragudjak. Mint, aki hozzám se akar érni.

Amúgy a szex terén minden rendben, tényleg csodálatos, csak nem akar hozzamérni.

Azzal indokolta, hogy eddig még nem volt olyan barátnője vagy eddig csak olyan lányokkal feküdt le, akik úgy is el tudtak menni. Én meg elképzelni nem tudom, hogy az mégis hogyan lehetséges főleg, hogy a környezetemben egy ilyen barátnőm sincs. És most ezentúl hogy engedjem el magam? Kb. egy külön programnak fogom magam érezni, ilyen kötelező muszáj.

Szerintetek hogy beszéljem ezt meg vele? Vagy mit tegyek,?

Légyszi ne trollkodjátok szét!

22/ l 25/ f

2018. dec. 1. 17:30
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer már próbáltad megbeszélni vele, és csúnyán lehurrogott, egyértelmű, hogy telibe les.rja hogy mi a jó neked, ezek után te hogy akarod ezt még egyszer felvázolni? :D Aki eddig is tojt rád a szexben, az ezek után is tojni fog rád, csak azt nem értem miért ragaszkodsz ehhez a bunkóhoz annyira...
2018. dec. 1. 18:27
 22/40 anonim ***** válasza:
88%

"Már másodjára feküdtünk le"

"Sose volt tőle orgazmusom"

Itt valami nem stimmel :)

2018. dec. 1. 18:31
 23/40 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kerdesekrol mindig a Szex es New York Samanthajanak orokbecsu mondasa jut eszembe: "Kurj meg egyszer rosszul, a te hibad, kurj meg ketszer rosszul, az en hibam.".

Ertsd ha ilyen ostoba vagy, hogy ilyen faszikra vesztegedet magad, akkor meg is erdemled.

2018. dec. 1. 18:47
 24/40 A kérdező kommentje:
Az elsőnél nem is volt rá igényem. Én se akartam, bár ő se mutatott rá hajlandóságot. A második volt először, hogy feltűnt és most nem akarok egy harmadikat mert az tényleg az én hülyeségem lenne. De ez pontosan így van kedved utolsó. Ezzel én is így vagyok.
2018. dec. 1. 18:57
 25/40 The pale emperor ***** válasza:
100%

Nem kellett csak reszelnie az exeit magyarul. Biztos élvezték...ja nem.

Ez nem a te szegénységi bizonyítványod. Az meg, hogy csodás vele a szex légyszíves ne hangoztasd mert már rendesen fáj olvasni. Hogy a francba lenne az??? Please...

Dobd ezt a barmot majd biztos talál magának olyan nőt akit puszta reszeléssel is ki tud elégíteni ez az analfabéta.

2018. dec. 1. 19:15
 26/40 anonim ***** válasza:
24%
Nem lehet, hogy az a gond, hogy túl kicsi a srácnak a micsodája?
2018. dec. 1. 19:28
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen semmibe veszi a te akaratodat. Ha jót akarsz magadnak, szépen rásegíted a kabátját és kikíséred az életedből, még most, vagy mártírkodsz tovább.
2018. dec. 1. 19:52
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

"És a barátnőm zöme az ő pártját fogta"

Persze, mert megtanulták, hogy a férfi a szent, és kuss van, örülj neki, hogy beléd tolta a becses péniszét.

"A második volt először, hogy feltűnt"

Mármint mi tűnt fel? Hogy egy phaszfej, vagy hogy bennragadt az orgazmus? Mert mindkettő elég kellemetlen.

2018. dec. 1. 22:09
 29/40 anonim ***** válasza:
30%

hát azért lelombozó már elnézést hogy mondjuk én elélvezek utána szerelgetem még a nőt hogy ő is elélvezzen.

vagy éppen dolgozom hogy elélvezzen mikor rendben van és már unja adok neki egy tabletet hogy netezzen míg én reszelem.

Nos, van akinek ez megy, én spec hagytam ezét ott nőt, mert bár el tudtam végezni a feladatsort, és elélvezett, tehát bármikor lepörgetem az előírt forgatókönyvet, de olyan kiábrándító mintha én kiverném a farkamat majd utána a másikat is kielégítem, mert a szex izgalma része hogy együtt vagy közel egyszerre élvezünk, meg elélvezünk egymástól, ugy ahogy akarjuk na ilyen lehetetlen.

szóval megoldható, biztos van akinek így jó, de el kellene fogadni van akinek ez így.. nos.. nem az igazi.

2018. dec. 1. 22:19
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

29: Akkor sok jót neked se jósolok egy olyan világban, ahol a nők azért használnak tampont, mert nem lehet érezni, hogy bent van a hüvelyben...

A természet azért alkotta a csiklót, hogy ki tudjuk szelektálni azokat, akik csak magukra gondolnak, és a szex kimerül abban, hogy ki-be húzgálják a farkukat.

2018. dec. 1. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!