Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem akar kielégíteni? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar kielégíteni? Mit teegyek? Hogyan beszéljek vele?

Figyelt kérdés

Nem rég ismertem meg egy srácot. Nagyon közvetlen, hihetetlenül érdeklődő, minden tökéletes vele. Már másodjára feküdtünk le és azt vettem észre, hogy az egész csak róla szól. Mm nem, mert nyilvan én is élvezem a dolgot, de sose volt tőle orgazmusom. Azonban mikor ezt este felhoztam neki, higy elsőnek nem számított, de most jól esne, ha engem is kisegítene. De válasz nagyon lelombozó volt: először rám csodálkozott, hogy na ne gondoljam már ezt komolyan , hogy most így utána akarok ilyeneket... (mintha ez valami extra dolog lenne). Meg, hogy korábban kellett volna szólnom ( minek, hogy letudjon az elején, aztán végre élvezhesse ő is? ) . Meg, hogy ő eddig nem volt még együtt olyan lánnyal, akihez idézem " hozzá kellett volna érni kézzel). Komolyan nem akartam neki ott bevágni a hisztit, de nagyon rosszul esett és rettentő megalázó is volt. Komolyan...mikor mondtam neki, hogy amennyire felhúzott, kb 2 perc alatt végem lenne, csak annyit mondott, hogy ne haragudjak. Mint, aki hozzám se akar érni.

Amúgy a szex terén minden rendben, tényleg csodálatos, csak nem akar hozzamérni.

Azzal indokolta, hogy eddig még nem volt olyan barátnője vagy eddig csak olyan lányokkal feküdt le, akik úgy is el tudtak menni. Én meg elképzelni nem tudom, hogy az mégis hogyan lehetséges főleg, hogy a környezetemben egy ilyen barátnőm sincs. És most ezentúl hogy engedjem el magam? Kb. egy külön programnak fogom magam érezni, ilyen kötelező muszáj.

Szerintetek hogy beszéljem ezt meg vele? Vagy mit tegyek,?

Légyszi ne trollkodjátok szét!

22/ l 25/ f

2018. dec. 1. 17:30
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
71%
"Amúgy a szex terén minden rendben, tényleg csodálatos," Semmi nincs rendben és semmi nem csodálatos. Míg nálam alapfeltétel, hogy a nőm élvezze a szexet és megkapja az ajándékot a végén, addig nálatok ez nem létezik. A kapcsalatod már régen meghalt csak még nem vetted észre. 37/F
2018. dec. 1. 17:49
 12/40 A kérdező kommentje:

Jó na, ne túlozzatok. Azért írtam ki, mert meglepődtem. És a barátnőm zöme az ő pártját fogta, de tudni akartam, hogy ezt tényleg csak én reagálom e túl. De ezek szerint nem.

Szerintem nincs azzal baj, hogy kíván-e. Láttam rajta, hogy rácsodálkozott, hogy most tényleg, mert hogy "eddig ő még nem.."

Le akarok vele űlni beszélgetni, de nem tudom, hogxan vázoljam fel, mit mondjak.

2018. dec. 1. 17:53
 13/40 A kérdező kommentje:
Na szóval ülni* .
2018. dec. 1. 17:54
 14/40 anonim ***** válasza:
52%
Sajnos ha nő is élezi az rossz az prosti magyar férfiak szemében,nekünk annyi a hasznunk h ők élvezzenek egyet,vajon miért nem kezdtem soha magyar pasival..
2018. dec. 1. 17:58
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

Megette a fene.

Neki az ideális szex ilyen, és elvárja, hogy te élvezz punciban, mint a megjátszós exe. Azt hiszi, hogy ő tud 5-10 perc alatt hüvelyi orgazmust okozni. De nem tud.

Viszont ha most elmeséled, hogy neked ez az orgazmushoz kevés, akkor besértődik, hogy szerinted xar az ágyban (pedig xar, tényleg...) és visszatámad, hogy veled van gond, ha rajtad egy órát kell tornázni meg birizgálni. Aztán lepattan az első csajjal, aki pisilési ingerre azt hiszi, hogy orgazmus, és 10 perc alatt "zsinórban ötször élvez el".

Beszélj vele. De én előre megmondtam.

2018. dec. 1. 17:59
 16/40 A kérdező kommentje:

Hát fact. Én is mondtam neki, hogy szerintem jó ha egy ezekből tényleg elélvezett így. Csak én meg kb egy selejtnek érzem magam most.

Nekem olyan kapcsolataim voltak, ahol ez nem volt baj. És a páromnak örömet okozott, sőt vágyott rá, hogy engem kényeztessen. Nem egy külön extraként tekintette.

Szerintetek mit mondjak neki? Hogy vezessem fel?

Üljek le vele, hogy figyelj, nem akartam felhozni,de muszáj átbeszélni, hogx rettentően megalázó volt tegnap este...stb srb

2018. dec. 1. 18:04
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

hogx rettentően megalázó volt tegnap este...stb srb

Na én akkor szakítanék, ha megalázó a szex.. Ez minden csak nem boldog kapcsolat,ahol az egyik fél megalázó az együttlét és kb ürítőkehely szinten van és a másik csodálkozik h a eszköz beszél.... :O Én nem lennék ilyenben 8 percig se ott lenne helló szia,ha majd vmiért épp nem óhajtasz csettre alá feküdni meg is erőszakol? Mert neki látványosan nem fontos a te örömöd,de gondolom másban is igy áll hozzád. Te meg tűrőd.. Amugy 5 éves kapcsi után nem kell leadni az igényt h legyen vki és összeállni 3 hét után egy kőbunkoval..

2018. dec. 1. 18:12
 18/40 anonim ***** válasza:
73%
Tényleg csodás lehet a szex, ha önző disznó eljuttatni téged a csúcsra. 🙂 Másrészről 3 hete ismered, s már van szex? Nice.
2018. dec. 1. 18:15
 19/40 A kérdező kommentje:

Mert mi a baj a 3 héttel?

Hát eleve elrontottuk, mert visszafele kezdtük az égeszet, de nekem eddig minden kapcsolatom így indult és sokáig tartott. Szóval nem ezzel van a baj. Meg hetente csak 2 x látom , mert máshol tanulok. Úgyhogy egy darabig elandaloghatnánk, meg megnézhetnénk ez összes filmet a moziba, mire etikus lenne lefeküdni.

Na mindegy...ma valahogy felvázolom neki a helyzetet.

2018. dec. 1. 18:21
 20/40 anonim ***** válasza:
76%
Nem a 3 hét itt a baj henem h bunkoval vagy h legyen vkid..
2018. dec. 1. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!