Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lecserélt nők! Ti milyenre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lecserélt nők! Ti milyenre lettetek lecserélve?

Figyelt kérdés
Milyen kvalitású a nő 1-10, és milyen vagy te 1-10. Hány éves vagy a volt párod hány éves férfi, és az új nője hány éves? Ilyesmire vagyok kíváncsi. Esetleg jöhet még több infó, hány gyerek, milyen kereset stb.
2018. nov. 25. 09:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Tökmindegy, nem tudsz rá algoritmust írni.

Ráadásul hol lecserélnek, hol te cserélsz le, így telik az élet.

2018. nov. 25. 11:09
 12/21 anonim ***** válasza:
Soha nem lettem lecserélve,csak olyanról tudok beszámolni,aki utánam következett szakítás után.Van olyan nő is,aki szép,ügyes a munkájában.életrevaló,de igazából ez a nő is illik egyik exemhez,mert ő is nagyon kreatív.Aztán van ennek az ellentétje is.Akivel hosszú ideig voltam együtt,azóta ő ilyeneket keres és talál,hogy nagyon buta legyen,nem fontos a kinézet,a lényeg hogy le tudja húzni a nőt pénzzel,aztán dobja egy idő után :) Nagyon változatos ez.
2018. nov. 25. 11:29
 13/21 anonim ***** válasza:

az egyik hozzászóló írta, hogy nálunk a ex valószínűleg az ő végzettségére, munkájára volt féltékeny.

nálunk is hasonló volt a helyzet. noha mindketten egyetemet végeztünk, nekem már a nagyapám is többdiplomás ember volt, míg ő első generációs. tele volt emiatt komplexussal.

az új csaja is egyszerűbb családból jött, és megállt az érettséginél.

2018. nov. 25. 11:30
 14/21 anonim ***** válasza:

Negyvenesek vagyunk, ő két évvel fiatalabb férfi. VAn külön élő gyereke, nekem egy velem élő.

Az új nő 2 évvel fiatalabb őnála,nincs gyereke és sokat tudnak együtt lenni.

Nálunk az volt az egyik gond, hogy külön éltünk és nem tudtunk számára elegendőt együtt lenni, mert más dolgaim is voltak. ÉS azért nem éltünk együtt, mert nincs egzisztenciája,csak úgy van a világban, erre nem építhetek, viszont szerettem.

A másik nő sok időt ad neki, eteti, ruházza, amint látom és lehet,hogy össze is költöznek.

Nem szebb, de nem is néz ki rosszul, viszont jobb anyagi körülmények közt él. Gondolom ez is vonzó benne :/

2018. nov. 25. 12:42
 15/21 anonim ***** válasza:

Lecserélve egyszer lettem csak (azaz mire szakítottunk, már megvolt az új nő titokban.)

24 voltam, az ex is, az új nő akkor 28, akivel egyidős gyerekeink voltak. (egyik se ettől a pasastól hála jó istennek.)

Nem sokáig voltak együtt ők sem.

Mások nem cseréltek le, de utánam mindnek sorra szarabb és szarabb nők következtek. Akitől van az első lányom, na ő megnősült. A feleségéről annyit, aki mindkettőnket látott, ismer, mind azt mondja, na ez való az exemhez, nem én, mert kategóriákkal feljebb vagyok hozzájuk képest :D

2018. nov. 25. 12:50
 16/21 anonim ***** válasza:
69%
Hiaba kerdezed,legtobb no nem ismeri el,h akivel le csereltek ,jobb ,szebb.A baratnoim kozul ketto van ,akit elhagyott a ferje,mindket no fenyevekkel jobb kulsore,aztan h milyen a termeszetuk ezt mar a pasi tudja,de megis azt mondjak,h nezd milyen ronda novel csereltek le,en meg csak nezek ,h ban van a szemukkel vagy mi a f@ sz
2018. nov. 25. 13:07
 17/21 anonim ***** válasza:
30%

Lecserèlès nem volt, a règi kapcsolat màr vèget èrt az új előtt.

Fèrfi: 37 èv, 174 cm, vèkony alkat, helyes, fiatalabbnak làtszó arc, külsőre 6-7/10.

Zarkozott, de jo humoru, az idegenekkel kedves, hatarozottnak tuno, de belul vivodo szemelyiseg. Rengeteg alma, terve van.

“Règi”nő: 38 èv, 172 cm, formàs, sportos test, hosszú szőke haj, arcàn màr picit làtszik a kora. Összessègèben 7-8/10

Nyilt szemelyiseg, foldhozragadtabb, gondoskodo, kicsit anyaskodo tipus, kritikus mindenkivel.

“Új” nő: 29 èv, 160cm, kicsi termetű, nagymellű,manóarcú, vàllig èrö, sötèt hajú. Sminktől függöen 15-30 köztinek nèz ki. 6/10

Intelligens, erdeklodo es tajekozott de zarkozott, kisse cinikus humoru, lelkes, tamogato szemelyiseg.

2018. nov. 25. 13:31
 18/21 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan kaliberű, alkatú lányra mint én magam. Csak 3 évvel fiatalabb. 26 évesen lettem fiatalabbra lecserélve 😂

Akkor a párom volt 32 éves...

2018. nov. 25. 13:54
 19/21 anonim ***** válasza:

Volt az ismeretségi körben olyan, hogy a csaj terhes volt, és a párja lecserélte (igen, az ő gyerekét várta, és nem kijátszásból jött össze a baba).

A csajt 10-ből olyan 7 pontosra mondanám, helyes arc, szőke haj, kék szem, átlagos testalkat.

Az új nőt mikor megláttam képen, megijedtem, minden elfogultság nélkül kurwa ronda... Ja, a pasi azóta annak is csinált gyereket. Még együtt vannak, de ki tudja meddig...

2018. nov. 25. 14:12
 20/21 anonim ***** válasza:

Lecserélve nem lettem.De mindegyik pasimnak rondàbb nője lett utànam.Nem is részletezem, milyen nőket szedtek őssze.Kész röhrej! Nem a rosszindulat beszél belőlem.Màsok is mondjàk.

Példàk:

Volt pàrom 44 éves.Én is annyi vagyok.Utànam volt egy ronda tripàk fwlesége.18 éves...Meg megcsinàlt egy 50 körüli mamit is.Ott is van gyerek.

Màs: volt pàrom akkor volt 19 mikor én 24.Akkor nem akart komoly kapcsolatot.De odàig volt,hogy idősebb csaja van.Később ezekre hivatkozva lelépett.Majd kb 10 év múlva.35 éves kora körül csinàlt gyereket egy ronda,24 éves kiscsajnak.De együtt vannak.Mert az a csaj közelebb lakik...

2018. nov. 25. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!