Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután felépült, lecserélt, hogyan kell továbblépni?
Amikor megismerkedtünk, lelkileg, mentálisan nagyon mélyen volt. Emberi kapcsolatai nem voltak, elveszett volt. Rengeteg ráfordított idő után jobban lett. Szinte szó szerint neki éltem. A munkán kívül, az összes szabadidőmet neki, az ő problémáinak szenteltem.
Jobban lett, szép lassan, a meglévők mellé már- már irreális elvárásai lettek. A végén minden rossz volt szerinte, amit csináltam- a munkám, az életem, a családi kapcsolataim. A kezdeti elveszettség átfordult uralkodásba, de azt gondoltam, átmeneti állapot.
Egy veszekedés közben mondtam, hogy elegem van - és ő érzelemmentesen előadta, hogy miért lesz így jobb, hogy én mennyire nem is az ő ligájaban játszom. Meg sem próbalt küzdeni, pedig előtte pár órával előadta a hősszerelmest. Amióta megtörtént, szabadnak érzem magam, mintha hatalmas teher esett volna le a vállamról. Viszont a viselkedése nagyon dühít a mai napig. Igazságtalannak érzem és így nehéz továbblépni.
Ezért tilos lelkileg sérült emberekkel sajnálatból összekötni az életünket. Segíteni kell őket, persze, de nem párkapcsolaton keresztül.
Ezt én is megjártam és csak magamat okolhatom érte. Olyannal ne köss párkapcsolatot, akin még rengeteget kell javítani. Elmondásod szerint ez egyértelmű volt a kezdetektől.
Javítsa ő saját magát, ez nem a te dolgod (lett volna).
Én nem okolnám az exedet, lehet, hogy ő eleve olyan elvárásokkal rendelkezett, amiknek te nem feleltél meg, de mivel maga alatt volt, jó voltál te is ideig-óráig.
Nem tudsz mást tenni, tovább kell lépned és a továbbiakban csak olyannal kösd össze az életeted, aki az első pillanattól kezdve megfelel neked. Stabilabb, nyugodtabb párkapcsolatra számíthatsz, ha így teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!