Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a fenébe tud ilyen gyorsan továbblépni?
Ez ugyanúgy elmondható a nőkre is.
Az exbarátnőm amikor kidobott, én egy héttel később is össze voltam még törve. Ő viszont már az előttem lévő pasijával múlatta az időtt egy fullos helyen külföldön.
A kulcs mindkét esetben ott van, hogy ezek az emberek egyáltalán nem szerettek már minket. Kicsit sem, ezért gyászidőre sem volt szükségük.
19:26-os:
Nem mindenkinek kell gyászidőszak. Annak kell, aki SZERETI az exét valamilyen szinten. Aki nem, annak nem kell.
Nekem a exbarátnőm lépett túl 2 nap alatt rajtam, szóval nem csak a férfiak képesek erre.
Egyébként úgy tudott ilyen gyorsan, hogy a szakítás gondolata és a szakítás megtétele között eltelt már egy csomó idő nála, így mikor szó szerint kimondta, akkor már túl volt rajtad
Exbarátnő 1 hónap múlva az új pasijánál lakott... annál, akivel 1 hónapot, még velem párhuzamosan kavart...
Azok jutnak túl gyorsan egy kapcsolaton, akiknek nem nagy nehézség egy újat összehozni, és a nőknek a legkönnyebb, férfiakból is van ilyen, de kevesebb.
7: "Exbarátnő 1 hónap múlva az új pasijánál lakott... annál, akivel 1 hónapot, még velem párhuzamosan kavart... "
Én nem tudom, hogy nála lakik, csak annyit tudok, hogy azóta is vele van, visszahallottam. :) Még velem volt, és vele kavart 1 hónapos átfedéssel az itt is perfekt stimm! :)
Én 6 hónapig voltam padlón az ex-barátnőm miatt. ;)
Szerintem sem nemfüggő :)
Ennek semmi köze a nemhez.
Személyiségtől függ.
Illetve lehet, hogy magában már régebben eldöntötte, lezárta a tényleges szakítás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!