Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy a fenébe tud ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a fenébe tud ilyen gyorsan továbblépni?

Figyelt kérdés
Én még alig vagyok magamnál, sírok, rosszul érzem magam ő pedig simán továbblépett rajtam. Mintha soha nem szeretett volna, mintha közünk se lett volna egymáshoz. Egyik ismerősöm mondta, hogy azt mondta az exem, hogy ő már nem szomorú és már ismerkedik is. A férfiak ilyen gyorsan túljutnak egy kapcsolaton?
2018. ápr. 15. 19:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
A férfiak, mi? Az volt barátnőm pár nap után mással volt, én 2,5 éve egyedül. Hagyjuk már, ez nem nemfüggő.
2018. ápr. 15. 19:24
 2/12 anonim ***** válasza:
23%
Sokan ezt a módszert tartják férfiasnak: xarni bele, bulizni, tombolni, kiengedni a feszültséget, megmutatni a világnak, hogy hosszú idő után újra partiban vannak, jöhetnek a csajok. Aztán eltelik X idő, és előjön bennük is a gyászidőszak, és elkezdik magukat visszakuncsorogni az exhez. Náluk valószínűleg később tudatosul, ill. csapódik le egy szakítás következménye.
2018. ápr. 15. 19:26
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Ez ugyanúgy elmondható a nőkre is.

Az exbarátnőm amikor kidobott, én egy héttel később is össze voltam még törve. Ő viszont már az előttem lévő pasijával múlatta az időtt egy fullos helyen külföldön.

A kulcs mindkét esetben ott van, hogy ezek az emberek egyáltalán nem szerettek már minket. Kicsit sem, ezért gyászidőre sem volt szükségük.

2018. ápr. 15. 19:29
 4/12 anonim ***** válasza:

19:26-os:

Nem mindenkinek kell gyászidőszak. Annak kell, aki SZERETI az exét valamilyen szinten. Aki nem, annak nem kell.

2018. ápr. 15. 19:30
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

Nekem a exbarátnőm lépett túl 2 nap alatt rajtam, szóval nem csak a férfiak képesek erre.

Egyébként úgy tudott ilyen gyorsan, hogy a szakítás gondolata és a szakítás megtétele között eltelt már egy csomó idő nála, így mikor szó szerint kimondta, akkor már túl volt rajtad

2018. ápr. 15. 19:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Altalaban attol fugg, ki szakit. A szakito fel altalaban korabban tovabblep, es a szakitaskor mar nem szomoru.
2018. ápr. 15. 19:47
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Exbarátnő 1 hónap múlva az új pasijánál lakott... annál, akivel 1 hónapot, még velem párhuzamosan kavart...

Azok jutnak túl gyorsan egy kapcsolaton, akiknek nem nagy nehézség egy újat összehozni, és a nőknek a legkönnyebb, férfiakból is van ilyen, de kevesebb.

2018. ápr. 15. 20:08
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

7: "Exbarátnő 1 hónap múlva az új pasijánál lakott... annál, akivel 1 hónapot, még velem párhuzamosan kavart... "

Én nem tudom, hogy nála lakik, csak annyit tudok, hogy azóta is vele van, visszahallottam. :) Még velem volt, és vele kavart 1 hónapos átfedéssel az itt is perfekt stimm! :)

Én 6 hónapig voltam padlón az ex-barátnőm miatt. ;)

Szerintem sem nemfüggő :)

2018. ápr. 15. 20:17
 9/12 A kérdező kommentje:
Akkor jellem kérdése ezek szerint.
2018. ápr. 15. 20:40
 10/12 anonim ***** válasza:

Ennek semmi köze a nemhez.

Személyiségtől függ.

Illetve lehet, hogy magában már régebben eldöntötte, lezárta a tényleges szakítás előtt.

2018. ápr. 16. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!