Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lecserélt a haverjára. Mit csináljak?
Barátomnak lett egy lakótársa az elbérletében, az egyik haverja. Amióta a srác beköltözött, én teljesen el lettem felejtve.. alig csinálunk közös programot, pedig mindig mondom... Ők ketten mindig mászkálnak, söröznek, közös program, haverok, stb., rám meg már semmi ideje :'( Teljesen lelkibeteg lettem ettől... Olyan mintha nem is velem járna, hanem a másik sráccal. Régen mindent velem akart, most már mindent a haverjával csinál. Lemondja a dolgainkat, ha a haverjával kitalálnak valamit, velem semmihez nincs kedve, csak otthon ülni, és mióta ott lakik a srác, sokkal kevesebbet találkozunk. Nem lehet vele beszélni erről, mert lehord mindennek, hogy hülye vagyok és csak kombinálok, és szakítással fenyegetőzik, meg h elege van belőlem...
Mi a francot csináljak? :'( :'(
Mennyi az annyi?
Mennyi ideje vagytok együtt?
Mennyi ideje tart ez?
Mennyire csökkent az együtt töltött idő? Előtte mennyi volt (heti szinten)?
már beszélgetni sem tudunk sem élőben sem facebookon, mert egyáltalán nem mutatja hogy kíváncsi lenne rám, vagy a dolgaimra :'( most is elmentek inni heti 2-3 haveri sörözés van, velem meg jó, ha egy napot eltölt együtt) és annyit nem írt, hogy fapapucs :(
régen annyira nem így volt ... ez fáj a legjobban.. én voltam neki a legfontosabb, és szívesen volt velem... most meg olyan mintha kapott volna egy új játékot, és a régit meg a sarokba dobta volna :(
Hát én viszonthanyagolnám, hátha lecseng ez a brománc.
Járj el te is a barátnőidel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!