Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lecserélt a haverjára. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lecserélt a haverjára. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Barátomnak lett egy lakótársa az elbérletében, az egyik haverja. Amióta a srác beköltözött, én teljesen el lettem felejtve.. alig csinálunk közös programot, pedig mindig mondom... Ők ketten mindig mászkálnak, söröznek, közös program, haverok, stb., rám meg már semmi ideje :'( Teljesen lelkibeteg lettem ettől... Olyan mintha nem is velem járna, hanem a másik sráccal. Régen mindent velem akart, most már mindent a haverjával csinál. Lemondja a dolgainkat, ha a haverjával kitalálnak valamit, velem semmihez nincs kedve, csak otthon ülni, és mióta ott lakik a srác, sokkal kevesebbet találkozunk. Nem lehet vele beszélni erről, mert lehord mindennek, hogy hülye vagyok és csak kombinálok, és szakítással fenyegetőzik, meg h elege van belőlem...

Mi a francot csináljak? :'( :'(

2015. dec. 4. 19:36
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
*albérletében
2015. dec. 4. 19:36
 2/15 A kérdező kommentje:
23 éves lány vagyok
2015. dec. 4. 19:37
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekled már a srácot, de ezt el is mondta neked. Én nem keresném egy ideig.
2015. dec. 4. 19:46
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi az annyi?

Mennyi ideje vagytok együtt?

Mennyi ideje tart ez?

Mennyire csökkent az együtt töltött idő? Előtte mennyi volt (heti szinten)?

2015. dec. 4. 19:47
 5/15 A kérdező kommentje:
10 hónapja vagyunk együtt, és azóta tart mióta odaköltözött a srác, kb másfél, két hónapja :( előtte minden hétköznap találkoztunk, nem voltunk sülve főve együtt, meg nem is aludtunk mindig együtt, de azért sok közös dolgunk volt. A héten egy délután jutott rám, meg két együtt alvás... és ma is lemondta a közös progit a srác miatt:( ilyen kis lényegtelen apróságokból is látom, hogy régen mindig velem csinált közös képeket, stb most meg folyton a srác...
2015. dec. 4. 19:51
 6/15 A kérdező kommentje:

már beszélgetni sem tudunk sem élőben sem facebookon, mert egyáltalán nem mutatja hogy kíváncsi lenne rám, vagy a dolgaimra :'( most is elmentek inni heti 2-3 haveri sörözés van, velem meg jó, ha egy napot eltölt együtt) és annyit nem írt, hogy fapapucs :(

régen annyira nem így volt ... ez fáj a legjobban.. én voltam neki a legfontosabb, és szívesen volt velem... most meg olyan mintha kapott volna egy új játékot, és a régit meg a sarokba dobta volna :(

2015. dec. 4. 20:01
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát én viszonthanyagolnám, hátha lecseng ez a brománc.

Járj el te is a barátnőidel!

2015. dec. 4. 20:02
 8/15 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam, csak nehéz mert én szívesen lennék vele... de megpróbálom, mert eddig akárkit kérdeztem, kb mindenki ezt tanácsolta.:(
2015. dec. 4. 20:05
 9/15 A kérdező kommentje:
csak sajna kevés esélyt látok rá h lecsengjen, mivel együtt laknak :( max akkor ha a másik srác barátnőt szerezne...
2015. dec. 4. 20:06
 10/15 mikeXxX ***** válasza:
100%
Dobd ki te és keress mást ez az ember szerintem már nem szeret téged de te tudod te érzed és a te életed én fordított esetben biztos nem gondolkoznék sokat ezen !
2015. dec. 4. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!