Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom féltékeny lenni a barátom leszbikus haverjára? L/18
Szia teljesen megértelek nekem is van egy 2éves kapcsolatom és engem is nagyon zavarna figyelj le írom én mit tennék!
1.Megmondanám felemelt hangom a barátomnak,hogy ez nem tetszik,hogy vele barátkozik!
2.Ha nem venné figyelembe akkor válaszon ő vagy én! :)
Eddig még egy olyan pasival sem találkoztam, aki a full fiús leszbikusokra bukott volna. Hány lány megy el mellette nap mint nap, aki sportol és kockás a hasa? Rájuk nem vagy féltékeny, pedig hidd el, időnként talán őket is megnézi.
Egy leszbikus csaj soha nem fogja engedni egy fiú haverjának sem, hogy rámozduljon. Ha meg mégis, akkor ott a pasi is kérdéses, hogy mennyire volt szerelmes a barátnőjébe.
Leszbikus. Ha neked lenne egy meleg haverod, szerinted a pasidnak aggódnia kéne? :D
Kizárt, hogy egy leszbikus csaj rámozduljon a pasidra :'D
És ha még biszex is lenne, lehet, hogy foglalt.
Szerintem ne izgasd magad ezen, mert ahogy fentebb is írták, ha régóta haverok, akkor a pasid ki fog akadni a féltékenykedéseden.
20/L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!