Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csúnya srácok/férfiak! Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya srácok/férfiak! Nektek is elegetek lett már a csajozásból?

Figyelt kérdés

Szerintem őrültség csúnya férfiként csajozni. Hiszen az eredmény mindig ugyanaz szinte, kudarc, aztán ismételgetni ezt rengetegszer azt várva hogy majd más eredménye lesz, ez tényleg őrült dolog.

Csúnya férfiként még ha esetleg valakinek megfelelő leszel is, az is ilyen ha nincs ló jó a szamár alapú dolog lesz, abban meg nincs sok köszönet.

A legtöbb lány hisztérikusan reagál egyébként a közeledésünkre, ezt már megfigyeltem az évek során.

Mintha mi nem is férfiak lennének hanem valamilyen földöníkvüli lények.

Én sokáig voltam kitartó, rengeteg energiát beleöltem, nem érte meg. Igazság szerint már régebben abba kellett volna hagyni, de kitartottam. Azt hittem hogy a lassú víz partot mos. De egy fenét. Kutyából nem lesz szalonna. Egy csúnya férfi nem lesz vonzó jelenség a nők számára.

Össze is szarhatod magad az erőlködéstől, de előnytelen külsővel te egyszerűen nem leszel egy vonzó, jó pasi számukra.

Olyan 25 körül tisztázódott le bennem, hogy ok, akkor ezt most abba kell hagynom.

Érdekes módon mióta leszarom a csajozást, megnyugodtam. Kezdek rájönni hogy igazából nők nélkül is lehet élni.

Ti mikor mondtátok be az unalmast? Vagy még próbálkoztok?

F/27

2018. nov. 7. 22:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%
Évekkel ezelőtt felhagytam a csajozással, mert nulla sikert értem el a külsőm miatt. Azóta sokkal jobban érzem magam, mert nem kapok folyamatosan negatív visszajelzést, és kudarcélményekkel sem vagyok tele. Bár gyerekeket nagyon szeretnék, de abba bele kell törődnöm, hogy nem lehet. Cserébe viszont nem kell egy nőt elviselnem magam mellett egész életemben.
2018. nov. 8. 07:50
 12/15 anonim ***** válasza:
37% És ha a gyereked lány lett volna?....
2018. nov. 8. 09:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen. Mindig is tudtam,hogy visszataszító vagyok. 20/F
2018. nov. 8. 18:29
 14/15 anonim ***** válasza:
65%
#12 Akkor egy fokkal kevésbé sajnálnám, amiért rossz géneket örökölt tőlem, mert egy csúnya lánynak sokkal könnyebb az élete, mint egy csúnya fiúnak.
2018. nov. 9. 07:42
 15/15 Mingzu válasza:
14%

szia! szerintem korai lenne még feladnod, még igazán fiatal vagy ahhoz hogy begubózz és eldöntsd, egyedül éled le az életed. Az írásod alapján egy tök értelmes hapsi vagy, még meg is mosolyogtam néhány sorod (ne értsd félre, nem kinevettelek, csak viccesen fogalmaztál) és szerintem ezek kezdetnek remek tulajdonságok, sőt nálam a humor az egyik legfontosabb szempont, elvégre ki az, aki nem szeret nevetni? :) Én úgy vagyok vele, hogy amíg az ember él, és egészséges, addig igenis próbálkozna kell! Igen, nehéz ezt egy olyan embernek mondani, aki már bizonyára rengeteget csalódott, s nem járt sikerrel, de talán az lenne a legfontosabb hogy ne vedd nagyon a szívedre a kudarcot, egyszerűen peregjen le, lépj tovább, jöjjön a következő kiszemelt. El sem tudod képzelni, hány külsőre kevésbé vonzó nő van aki kedves, jólelkű, házias, és nem mellesleg szeretetéhes, de nincs önbecsülése, pont azért mert a férfiak nem próbálkoznak náluk, pedig semmivel sem kevesebbek egy "jócsajnál". A problémád a másik oldalon ugyanúgy megtalálható, és talán ez a réteg az, ahol elsősorban próbálkoznod kellene, és tényleg azt gondolom, hogy nem érne annyi kudarc. Valaki említette itt, hogy a csúnya nőknek még mindig könnyebb mint a csúnya férfiaknak, pedig ez szerintem pont fordítva van, hiszen az udvarlás azért első sorban még mindig a férfiak dolga, így nekik mindig ott lesz az az előny, hogy próbálkozhatnak, míg a csúnyácskább nők hiába várnak, ha nem jön senki.

Egyébként, csak hogy meghozzam a kedved a csajozáshoz, volt egy ismerősöm, aki ugyan abban a cipőben járt, de 24 évesen a semmiből rátalált a szerelem. Ő is sorra hívta a lányokat randizni, de sosem járt sikerrel, nem is volt addig barátnője. De aztán egy lány-vonakodva bár- de igent mondott. A randin megismerte a fiút, és elmondása szerint teljesen másképp nézett rá, mint a randi előtt, már nem is látta olyan csúnyának, sőt vonzódni kezdett hozzá, és azóta is együtt vannak :)) A lány többször is elmondta nekem, hogy áldja a napot amikor igent mondott a randira, és hogy az volt élete legjobb döntése.

szóval fel a fejjel, és hajrá!!

Üdv. két 21L :)))

2018. dec. 18. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!