Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek nincs elegetek a rengeteg helyzetbe ahol meg kell
felelni?
Ezt nem értem. Nekem soha nem volt olyan érzésem, hogy meg kell felelnem, bárhol, bárkinek.
Miért is kéne? Mivagyok, rabszolga, csicska?
2018. júl. 23. 22:39
Dehogynem...Nap mint nap meg kell felelni a munkahelyen, a családban... Szinte minden nap elegem van.
2018. júl. 23. 22:46
Ha párkapcsolatról van szó, ott nem kell megfelelni a másiknak, vagy az elejétől kezdve elfogad olyannak amilyen vagy, vagy bele se kell menni.
Ahogy 2-es írta, igen az nekem is úgy van és néha k**úrvára unom.
2018. júl. 23. 22:48
4/11 A kérdező kommentje:
Milyen helyzetben kéne megfelelni? :D Én nem felelek meg senkinek, és köszönöm szépen, nagyon jól vagyok.
Azt hiszed, hogy a munkahelyemen máshogy viselkedek? Hát nem. Nem felelek meg ott sem. Ha pedig nem tetszik nekik, akkor elküldhetnek. De nem küldenek, mert szükségük van rám. Szóval miért kéne bárkinek is megfelelnem?
Felesleges idő és energiapazarlás. Az élet elpocsékolása.
2018. júl. 23. 23:01
De, nekem is elegem van.
[link] 2018. júl. 23. 23:27
2018. júl. 23. 23:47
Nincs. A vizsgáimat leszámítva nem igazán van olyan helyzet, ahol azt érezném, hogy meg kell felelnem.
2018. júl. 23. 23:52
Nincs.
Ha görcsösen meg akarsz felelni, akkor csak kudarc élményed lesz vagy kiégsz. És mindenkinek nem is kell megfelelni.
Egészséges önkép mellett, ha tudod mit akarsz, akkor tudod úgy hozni a jó formádat, hogy ez nem egy féle kényszer, hanem könnyedén, természetesen megy.
2018. júl. 24. 05:11
Bennem senki felé nincs megfelelési kényszer, már rég megszabadultam tőle. Nem lehet és nem is kell mindenkinek megfelelni, de boldog sem lehet úgy az ember, ha másoknak él és folyamatosan aszerint hozza a döntéseit, hogy mások mit fognak hozzá szólni. Természetesen vannak helyek, ahol jobban kell alkalmazkodni (munkahely), de itt sem támaszt senki felém irreális elvárásokat, amikor pedig igen (pl. lehetetlen projekt határidő), akkor már az elején elmondom és érvekkel alá is támasztom, hogy ez miért kivitelezhetetlen. Az asszertív kommunikáció csodákra képes. Ha pedig mások hülyesége miatt csúszunk, akkor azt nem vagyok hajlandó magamra venni, úgy élem az életem, hogy amíg tiszta a lelkiismeretem addig felőlem a másik azt gondol és azt mond, amit csak akar. Az életstílusom, prioritásaim, életcéljaim is eléggé eltérnek a nagy többségétől, amibe próbálnak néha random emberek beleszólni, de nyilván sikertelenül. Őszintén nem érdekel, hogy mások mit gondolnak arról, hogyan kéne élnem, nem akarok megfelelni, minek? De komolyan, mi a jó benne?
2018. júl. 24. 11:42
Kapcsolódó kérdések: