Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek totál beégettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek totál beégettem magam? Annyira cikis helyzetbe kerültem, mint még soha. Hogy tudnám legjobban helyrehozni?

Figyelt kérdés

Szóval éjjel a barátaimmal egy bárban találkoztunk a belvárosban. És kicsit becsiccsentettem. Pedig nem is ittam sokat, csak hát nem nagyon bírom a piát. Szerelmes dalokról beszéltünk, de szöveg alapján, és én az Abba Andante, andante-jét említettem, hogy egy olyan közeledést nem bánnék a szerelmemtől, mint amiről az szól. Mert pont a napokban ismertem meg a dalt a Mamma Mia 2-ben. Na, és basszus, elkezdtünk ilyen kihívásokat játszani. És engem azzal piszkáltak, hogy hang vagyok (a hangember az, aki csak dumál, de nem cselekszik) elküldeni a titkos szerelmemnek azt a dalt. És mivel oldott hangulatban voltam, tekintve, hogy felöltöttem a garatra, kikerestem a youtubeon, és elküldtem neki. Akkor persze nagyon menőnek éreztem magam, nem gondolkodtam.

Sőt, kicsivel később meg is írtam, hogy amúgy egy kihívás miatt küldtem, mert a barátaim azt mondták, hang vagyok elküldeni a titkos szerelmemnek azt a dalt, amit szeretnék vele átélni. Persze borzalmasan gépeltem. :D

És mikor már mentem haza, kitisztult a fejem, akkor fogtam a fejem, hogy te jó ég, ezt hogy magyarázom ki? És az első két hiba után elkövettem a 3. hibát, hagytam még egy üzenetet, miszerint nyugi, csak ittas voltam, amúgy tudom hogy nem lehet köztünk semmi (ezzel elébe akartam menni a dolgoknak, és mi van, ha lehetett volna köztünk valami??).

Sőt, akkor elkövettem a 4. hibát. Felhívtam hajnali 5-kor, arra ébredt szegény. Kérdi, kómás hangon, mi van? Mondom úgy sajnálom hogy felébresztettelek, csak mindenképpen időben akartam veled beszélni, mielőtt felmésza facebookra, hogy írtam neked, légyszi azt majd olvasatlanul töröld a beszélgetést. Erre mondta, hogy ezt megírhattam volna sms-ben is, és hogy visszamegy aludni.

Úristen... Nem tudom, most akkor elolvasta-e? Mert akkor tudja, hogy tetszik. Nem reagált mindenesetre semmit, hisz elvileg nem látta. De mi van, hogyha akár akart is volna tőlem valamit, de ezzel elvágtam minden fonalat? Olyan ciki AZ EGÉSZ. Szerintetek írjak rá, hogy megnézte-e az üzeneteket?

2018. júl. 21. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
De most ezt miért?? Miért nem hagytad annyiban, h csak elküldted neki? Nem értem! :)
2018. júl. 21. 16:21
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

Most már ennyi, már csak kíváncsiságból is biztos h elolvasta.

Egyébként szerintem ez a sztori inkább cuki mint ciki.

Most már tudja, nála a labda. :D

2018. júl. 21. 16:21
 3/9 anonim ***** válasza:
85%

Hahaha hat tényleg gáz..

De szerintem mindegy, ha ilyen bunkón reagált akkor nem túl nagy az érdeklődése.

Mindegy hat lesz mit mesélni az unokáknak, mindenki csinál ciki dolgokat részegen.:D

2018. júl. 21. 16:25
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem menj el hozzá és beszélj vele személyesen - az még úgyse volt, plusz ha tetszel neki, legalább elhív egy randira.
2018. júl. 21. 16:25
 5/9 anonim ***** válasza:
61%

Amúgy szerintem úgy lenne menthető a helyzet, hogy eléállsz és bevallod őszintén, hogy mi történt. Elmondod, hogy nem akartál tolakodó lenni, azért irogattál meg hivtad fel, de végiggondoltad tiszta fejel és egyszerűen ezt érzed, szereted.

Ha ő is érez valamit, akkor biztos, hogy az őszinteséged lendít a kapcsolatotokon!

De ez tényleg fontos, ha szóba hozza, ne beszélj mellé, hogy ez kihívás volt meg franc tudja... csak őszintén, hogy ez vagy te meg a kis érzéseid...

Kiváncsi vagyok mi sül ki belőle! :)

1-es voltam amúgy.

2018. júl. 21. 16:26
 6/9 anonim ***** válasza:
35%

Hajnali 5-kor te hogy reagáltál volna?

2018. júl. 21. 16:30
 7/9 anonim ***** válasza:

3 vagyok.

Ha a kiszemeltem hív akivel minden vágyam együtt lenni, tuti nem oltom le, hogy nem kellett volna hívnia és megyek vissza aludni szia.. ugyanmár.. a kérdező sem ezt mondta volna a kiszemeltnek és ráadásul mindenki akinek tetszik a másik reagált volna az üzenetre is.

2018. júl. 21. 16:33
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne égesd magad jobban. Annyira nem lehet oda érted, ha így reagált rád. Értem, hogy szar, ha az embert felébresztik, de ha engem olyan hív, nem bánom. Arra meg mérget vehetsz, hogy elolvasta.
2018. júl. 21. 16:38
 9/9 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
37%
Nyugi, bro. Régebben én is csináltam hülyeségeket, szintén becsiccsentve küldtem a nekem nagyon bejövős lánynak SMS-t, gondolhatod mi lett a vége, nagyjából annyi, hogy esélyem sem lett volt nála, de részegen legalább volt tököm ráírni. :D Amúgy tökre azonosultam a sztoriddal, hasonlókat követtem el 18-22 éves korom környékén... :D
2018. júl. 21. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!