Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire vagytok együtt érzőek a párotokkal, amikor valamilyen problémája adódik, vagy kellemetlen helyzetbe kerül?
Abszolút támogató, együttérző vagyok ha van. Ha dolgozom is próbálok legalább chaten érdeklődni többször, hogy van stb. Ha tényleg olyan, akkor le is mondom a barátokkal a talit. Ha meg olyan a nehéz napja (és nem tol el) és megtehetem akkor főleg ott vagyok kézrátételes módszerrel :]
Nem várom el visszafele, de eddig megkaptam, jól esett nekem is. :)
39F
Természetesen támogatjuk egymást.
Másképp mi értelme egy kapcsolatnak?
Szokott itt lenni egy komoly probléma a párok között.
Te ugye nő vagy, egyértelmű.
A nők ilyen helyzetben leginkább együttérzést, vigasztalást várnak el.
De a férfiak nem ilyenek!
Ők, ha meghallják a problémát, akkor rögtön a megoldást keresik, és a párjuktól is inkább ezt várják el.
Tehát:
nő együttérzés,
férfi: megoldás.
Ezt nem árt tudnod, ha szeretnél sokáig együtt maradni a pároddal, és még netán ilyen helyzetben is boldogulni vele.
Ez emberfüggő. Nálunk pl én (N) akarom megoldani a problémákat egyből, a páromnak (F) meg arra van szüksége, hogy meghallgassam..
Minek kell elméleteket gyártani, és azokat MINDENKIRE ráhúzni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!