Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennyire vagytok együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire vagytok együtt érzőek a párotokkal, amikor valamilyen problémája adódik, vagy kellemetlen helyzetbe kerül?

Figyelt kérdés
Együtt éreztek vele, segítetek neki, támogatjátok lelkileg, vagy úgy vagytok vele, hogy az ő gondja, oldja ő meg? És vajon elvártok-e, kaptok-e hasonló együtt érzést és támogatást a párotoktól, vagy ez egyoldalú dolog nálatok?
2018. febr. 6. 13:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Bocs', azt elfelejtettem írni, hogy ez a többségre igaz.

Vannak ilyen fordítva huzalozott emberek is, és beleszól ebbe a nevelés is. Az én környezetemben is van EGYETLEN ilyen nő, mint te.

2018. febr. 6. 14:47
 12/17 anonim ***** válasza:

"de a pasik bizonyára tényleg jók a problémamegoldásban"

HOL írtam ezt???

Köszönöm a lepontozásokat is!

ÉRTŐ OLVASÁS!!!

A férfiak többsége amúgy jobb a problémamegoldásban, mint a nők többsége, de nem a szuper különleges képességei miatt - hanem mert ezt gyakorolja többet.

A nők meg jobban megosztják egymással a tapasztalatokat, így kevesebb problémát kell magának megoldania.

Én azt írtam, hogy a férfi elsőre a megoldást KERESI, a nő pedig vigasztalást vár. Ebből aztán sok gond szokott lenni, mert pl. a nő felháborodik, hogy minek jön ez ide nekem mindenféle ötlettel, mikor én csak pár megértő szóra vágytam?

Mit nem lehet ezen érteni?

2018. febr. 6. 14:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Miért lenne "egyértelmű", hogy a kérdező nő?

Milyen alapon jelented ki, hogy "a férfiak nem ilyenek"? (Nekem konkrétan az ÖSSZES férfi ismerősöm igényli, hogy meghallgassa őket valaki - lehet, hogy nem a párjuk, hanem legjobb barát, vagy tesó, de megvan az igény erre)

Milyen alapon írod lényegében azt, hogy ha a kérdező nem hallgat rád, akkor nem lesz sokáig együtt a párjával?

Miért kell rátukmálni mindenkire azt, amit te érzel/gondolsz?

2018. febr. 6. 14:59
 14/17 anonim ***** válasza:

"Milyen alapon írod lényegében azt, hogy ha a kérdező nem hallgat rád, akkor nem lesz sokáig együtt a párjával?"

Ezt abból gondoltam, ahogy feltette a kérdést.

Tuti 100%, hogy ő nő... és valószínűleg rosszul esett neki, hogy ő "minden támogatást megad a párjának", vagyis rendesen meghallgatja a problémáit és vigasztalja - a párja meg nyilván nem nagyon tesz ilyet.

Erre írtam, hogy vegye figyelembe ezt is, hogy a férfiak többsége a nők többségétől eltérően van huzalozva ebben a kérdésben.

Amúgy: a férfiak szóból értenek. Ha elmondod neki, hogy együttérzést vársz az adott problémánál, akkor biztos megpróbálja - csak könnyen lehet, hogy szexre akarja majd fordítani a dolgot, mert a férfinak az az egyik legegyszerűbb vigasztalási módszere.

2018. febr. 6. 15:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha nem is mindig érzem át a problémát mindig kötelességemnek érzem meghallgatni, segíteni
2018. febr. 6. 15:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk általában testiségbe fordul minden vigasztalás. A párom nagyon nehezen fejezi ki magát, ha érzelmekről van szó, és szóban vigasztalni is egy 6 éves gyerek szintjén képes maximum. Az évek alatt sokat fejlődött, de nálunk az adu ász megoldás mindig a testiség lett. Ha én panaszkodtam, hogy fárasztó nyűgös napom volt, akkor megmasszírozott, vagy zuhanynál utánam jött, és orálisan kényeztetett, vagy fordítva ugyanez, ha láttam, hogy kifejezetten xar napja volt. Ilyenkor a szex is gyakoribb köztünk, és szorosan hozzámbújik és úgy alszunk. Ha valami súlyos problémáról van szó, akkor viszont tárgyilagosan beszélünk róla, hogy közösen megoldjuk.
2018. febr. 6. 15:39
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerinted ki fog olyan választ adni, hogy őt nem érdekli a párja problémája?

A valóságban meg mindenki sír, hogy egyedül érzi magát a kapcsolatban...

2018. febr. 6. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!