Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire vagytok együtt érzőek a párotokkal, amikor valamilyen problémája adódik, vagy kellemetlen helyzetbe kerül?
Bocs', azt elfelejtettem írni, hogy ez a többségre igaz.
Vannak ilyen fordítva huzalozott emberek is, és beleszól ebbe a nevelés is. Az én környezetemben is van EGYETLEN ilyen nő, mint te.
"de a pasik bizonyára tényleg jók a problémamegoldásban"
HOL írtam ezt???
Köszönöm a lepontozásokat is!
ÉRTŐ OLVASÁS!!!
A férfiak többsége amúgy jobb a problémamegoldásban, mint a nők többsége, de nem a szuper különleges képességei miatt - hanem mert ezt gyakorolja többet.
A nők meg jobban megosztják egymással a tapasztalatokat, így kevesebb problémát kell magának megoldania.
Én azt írtam, hogy a férfi elsőre a megoldást KERESI, a nő pedig vigasztalást vár. Ebből aztán sok gond szokott lenni, mert pl. a nő felháborodik, hogy minek jön ez ide nekem mindenféle ötlettel, mikor én csak pár megértő szóra vágytam?
Mit nem lehet ezen érteni?
Miért lenne "egyértelmű", hogy a kérdező nő?
Milyen alapon jelented ki, hogy "a férfiak nem ilyenek"? (Nekem konkrétan az ÖSSZES férfi ismerősöm igényli, hogy meghallgassa őket valaki - lehet, hogy nem a párjuk, hanem legjobb barát, vagy tesó, de megvan az igény erre)
Milyen alapon írod lényegében azt, hogy ha a kérdező nem hallgat rád, akkor nem lesz sokáig együtt a párjával?
Miért kell rátukmálni mindenkire azt, amit te érzel/gondolsz?
"Milyen alapon írod lényegében azt, hogy ha a kérdező nem hallgat rád, akkor nem lesz sokáig együtt a párjával?"
Ezt abból gondoltam, ahogy feltette a kérdést.
Tuti 100%, hogy ő nő... és valószínűleg rosszul esett neki, hogy ő "minden támogatást megad a párjának", vagyis rendesen meghallgatja a problémáit és vigasztalja - a párja meg nyilván nem nagyon tesz ilyet.
Erre írtam, hogy vegye figyelembe ezt is, hogy a férfiak többsége a nők többségétől eltérően van huzalozva ebben a kérdésben.
Amúgy: a férfiak szóból értenek. Ha elmondod neki, hogy együttérzést vársz az adott problémánál, akkor biztos megpróbálja - csak könnyen lehet, hogy szexre akarja majd fordítani a dolgot, mert a férfinak az az egyik legegyszerűbb vigasztalási módszere.
Szerinted ki fog olyan választ adni, hogy őt nem érdekli a párja problémája?
A valóságban meg mindenki sír, hogy egyedül érzi magát a kapcsolatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!