Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya férfiak! Hány évesen lett elegetek az állandó szélmalomharcból, mikor realizáltátok hogy nem igazán lesz kapcsolatotok?
Mikor jött el az a pont amikor azt mondtátok elég volt ebből a szarságból, több energiát nem fektetek bele.
Mikor mondtátok be az unalmast?
Én olyan 25 környékén. Ekkora telt be teljesen a pohár a rengeteg megaláztatással, gúnnyal, kinevetéssel stb.
Ti mikor hagytátok abba?
HA pedig nem hagytátok abba mi hajt még mindig bennetetek?
F/27
Sosem fektettem túl sok energiát a dologba, arra emlékszem hogy kamasz koromban még zavart a dolog de már régóta nem izgat, nem is hiányzik az emberek társasága ezért párkapcsolat se kell. Mondjuk nekem azért mert szociális fóbiám van.
27f
4: Én se sok pozitív visszajelzést kaptam nőktől, volt rá példa, de rengeteget tepertem is érte.
Úgy látszik neked még ennél is rosszabb..
Ismered az MGTOWt? Olvasgass róla, barátkozz vele, én is ezzel foglalkozom most.
Nekünk nem versenyképse férfiaknak a húspiacon meg kell tanulnunk egyedül boldogan élni, ennyi.
Olyan 19-20 éves lehettem,amikor végleg elegem lett ebből. Azóta megszoktam,hogy max. nézni nézhetem a nőket az utcán, és ennyi.
26/F
Csak a nyomorékoknak nem sikerül csajt fogni. Ide tartozik az is aki ezt megkerülve prostizni jár hogy PÉNZÉRT megkapja azt ami másoknak hétköznapi dolog és meg van.
Legalább nem szaporodik a selejtes génállomány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!