Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az életetekben olyan ember aki után akár évekig vágyakoztatok? Hány évig tartott?
Voltak/vannak olyan férfiak az életemben, akikkel korábban nagyon intenzíven működött közöttünk a "kémia", de valamiért mégsem jött össze a dolog... Na ott megmarad a vágy. Nem azt mondom, hogy éjjel-nappal az adott illetőre gondolok, de időnként bizony eszembe jut, és újra és újra fellobban a vágyakozás.
Pl. volt olyan férfi, aki kb. 15 év után is izgatta a fantáziám. A poén az, hogy amikor válás után újra szingli lettem, randira hívott. Majd kibújtam a bőrömből, hogy végre lehet onnan folytatni, ahol annak idején abbahagytuk a dolgot, de végül is addig töketlenkedett, hogy a randi többszöri próbálkozásra sem jött össze. Akkor jöttem rá, hogy valószínűleg tizenéve is megijedt, és totálisan kiábrándultam belőle.
Egy másik férfival, ha lehet, még intenzívebben vágyakoztunk egymásra néhány évvel ezelőtt, de mindketten házasok voltunk, nem lett köztünk semmi. Na ő nagyon bennem van a mai napig, újra és újra eszembe jut, hogy de jó lenne... Ritkán találkozunk, de olyankor megbirizgálja az érzékeimet a jelenléte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!