Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódnk a nők a Pumped Gabo féle emberekre? Mi az, amitől egy ilyen undórítóan tahó módon viselkedő ember több nőt kap meg, mint egy normális férfi? Főként nők válaszát várom.26/F
Jóképű, sportos, magas.
Mellette van dumája.
Hagyjuk már, kinek kéne az a b..rom feltűnési viszketegségben szenvedő egysejtű?
Nem kéne általánosítani. Számomra nagyon irritáló és undorító.
Szóval, erről csak ennyit.
De azt hittem már rég lejárt lemez ez a gyerek.
Az ilyen csávók tudják, hogy jól néznek ki, szrnak a világra, magabiztosak, viszonylag a beszélőkéjük is jó.
A normális srácok csöndesek, gátlásosak, önbizalomhiányosak, nem mernek kezdeményezni... És ezek azok, amiatt egyedül van a legtöbb
A lányoknak és nőknek férfi kell. Nem olyan, akit nekik kell rendbe hozni, tuningolni, hogy aztán akárcsak megtudja fogni a kezét a másiknak.
Persze, az előbbi azért nem jó fogás, mert nagyképű, és lekoccol, ha elege van a dologból vagy váltana éppen, de a lányok - köztük néha én is - inkább élvezik ezt, aztán majd ahogy idősödnek vagy megjön az eszük, váltanak a másik típusra.
"A normális srácok csöndesek, gátlásosak, önbizalomhiányosak, nem mernek kezdeményezni."
Ugye ez valami vicc?
Ezek nem a normális srácok, hanem a töketlenek.
Mert kisportolt,jól néz ki,igényes,kemény,magabiztos tudja mit akar,tudja kell a nőknek,dumája is ott van.
Ezeket mind mind lehet fejleszteni és nem rinyálni kellene.
Tanulni kell tőle ellesni a viselkedési mintákat.
Én is hasonló vagyok mármint kigyúrt,tudom mit akarok,lesz_rom mit gondolnak rólam az átlag emberek,totál nem érdekel,csak azoknak adok a véleményére akiket nézek valamibe.
Inkább sírás rinya helyett tenni kellene,hogy férfivá válj váljatok ennyi.
Ellesni a dolgokat,elmenni kondizni,megfelelő ruhatár,egzisztenciát kiépíteni,mellé belső játékot fejleszteni.
Csak ez munka és fájdalommal jár plusz nem nyitottak az emberek.
Mindemellett ,,normális férfi",lefordítom neked ki:
- Lúzer kis csöndes gyerek(direkt nem férfit írtam),aki nem tudja magát érvényesíteni,így el van magának,szürke kisegér
- Nincsenek magas röptű céljai,nem igen törekszik törtet a jobbra,nem teper nem hajt
- Nem jár edzeni
- Visszahúzódó csöndes,ez a legrosszabb egy férfi aki ilyen eláshatja magát teljesen,életből felmentett szerencsétlenség marad,ha nem fejleszti magát
- Nem tudja mi kell a nőknek,fogalma sincs
- Nem megfelelő a karrierje vagy nincs is
- Nem tudja a nőt kielégíteni,de úgy hogy sikítson
- Unalmas és az élete is az,egy mókuskerékben lefolyó sablon az egész,semmi izgalom és élmény
Nézzétek meg ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!