Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódnk a nők a Pumped Gabo féle emberekre? Mi az, amitől egy ilyen undórítóan tahó módon viselkedő ember több nőt kap meg, mint egy normális férfi? Főként nők válaszát várom.26/F
Mit értesz "legjobb minőségű" alatt? Gondolom a szilikoncicis, 50 tonna vakolatot magára kent műszempillás, műkörmös műnőket. Hát...ha a Pumped Gabó-féléknek ők jelentik a non plusz ultrát, akkor nó komment, zsák a foltját, két degenerált egy pár.
A kisportolt testű (többnyire szarrá kokszolt) pasasok tehát azért értékesek, mert heti 3-5 nőt reszelnek meg. Whew, jó látni, hogy szerinted erre mérik az emberséget. Heti ötször kopulálni, erre még egy egysejtű is képes.
Ez az "irigykutya" kártya pedig baromira unalmas érvpótló már. Találjatok ki valami újat...
22-s tehàt a szexi miniszoknyàs nő nem lehet intelligens?
Èrtelek,kicsit se vagy ràjuk irigy,mert mègis tudnak valamit mivel kellenek a fèrfiaknak.
Amúgy mièrt ne lehetne egy nő szexi meg èrtelmes is?
Tudom ez nem fèr bele a valósàgodba de picit gondolkodj el ezen.
Nekem a Gabo mindig Gabriel García Márquez lesz, és senki más <3
Témába vágóan: ugyan nem az a stílusú csaj vagyok, akiket az ilyen muksók keresnek, de nekem ez a kokszos hülye gyerek akkor se kéne, ha dobálnák utánam. Bunkó, hímsoviniszta, buta, a tetejében akkora egója van, hogy ahhoz saját vonzás kör is dukál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!