Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vonzódnk a nők a Pumped...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódnk a nők a Pumped Gabo féle emberekre? Mi az, amitől egy ilyen undórítóan tahó módon viselkedő ember több nőt kap meg, mint egy normális férfi? Főként nők válaszát várom.26/F

Figyelt kérdés
Ti öszejönnétek egy ilyen emverrel?
2018. okt. 1. 10:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
Ilyen pasira csak a hasonlóan egybites cigánylányok buknak.
2018. okt. 1. 11:15
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Azok a nők, akik az ilyen primitív selejtekre gerjednek, azok olyanok is, normális férfi nem is akar ilyen nővel kezdeni. Persze ha neked csak az üresfejű, buta, felszínes pitschák számítanak nőnek, akkor nem szóltam. Valahogy az én intelligens, művelt, normális női ismerőseim körében egyáltalán nem vonzók az ilyen alakok.
2018. okt. 1. 11:20
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Aki úton-útfélen azt hirdeti, hogy ő milyen normális, jófej srác, az általában nem az. És aki azt hirdeti, hogy a "nők" rá se néznek, pedig ő milyen normális stb. srác, az nők alatt a Pumpedné féle szilikonos, narancssárgára szoláriumozott libákat érti.

2018. okt. 1. 11:23
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Fordítva ülsz a lovon.

Azért volt sok nője, mert a szilikonos macáknak is addig kell, amíg mellette jut nekik is egy kis reflektorfèny (lásd az Ágicája), fizet ezt-azt, aztán pár dugás után megunjàk a testét, és lapát. Mivel mása sincs neki.

Akkor lenne jó pasi, ha a nők összetörnék magukat azért, hogy meg tudják tartani. De ezt a kis bu.z.inyuszit úgy adogatják egymásnak körbe. Egy olcsó kis ribi, csak farokkal.

2018. okt. 1. 11:35
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt se tudtam ki ez a fostartály a kérdés olvasása előtt, lol :D.
2018. okt. 1. 12:48
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kérdező, neked sokkal több esélyed van nála, úgyhogy ha ennyire rágerjedtél az életvitelére és annak hozományára akkor a jó hírem az, hogy van esélyed megszerezni...
2018. okt. 1. 13:03
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Fostartály. :DDDDD

Fú engem felidegesít ez az ember. Barátom röhög rajta, de engem nőként idegesít, hímsoviniszta kis suttyó. Volt egy jelenet, amikor átmegy az anyjához, tipikus gyökér, úgy beszél a lánytestvérével és az anyjával, mint egy darab szarral.

Lehet, hogy sok szép műcica bukik ezekre, de hát ha neked azok kellenek...

2018. okt. 1. 13:03
 18/26 anonim ***** válasza:
92%
Én nem vonzódtam soha az olyan primitívekre, mint az. Miért is veszed egy kalap alá a nőket? Jófajta példány vagy te is. Nő vagyok.
2018. okt. 1. 14:00
 19/26 anonim ***** válasza:
55%

A mai korszellem ezt sulykolja, hogy az izmoktól (koksztól) széthasadó filmsztárképű, brutál potenciálú extrovertált macskajancsik a "menők", a befolyásolható, megvezethető nők meg naná, hogy elhiszik, még saját maguknak is bemesélik, hogy ezek a pojácák képviselik manapság az alfahímet.

A Pumped Gabó-féléknek pontosan akkora az értékük, amennyit látsz rajtuk.

Aki őt tartja követendő példának, csak annyit mondhatok, a konzumidiotizmus megtalálta a maga célközönségét, kongratyülésön.

Hogy melyik fajta ember az értékesebb, elég megnézni ehhez Caligulát és Claudiust. Az öntelt kivagyi pöffeszkedő "kihaénnem" Caligula szétverte a birodalmat, a sánta, visszahúzódó, reszketeg Claudius alatt pedig virágzott a birodalom...

2018. okt. 1. 15:12
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

Mégis ezek a ,,macskajancsik" kurják meg kapják meg a legjobb minőségű nőket.

Tehát lehet szídni a kisportolt férfiakat,még sem mi rinyálunk meg síránkozunk nő hiány végett.

Sőt egyik sporttársamnak se volt eddig gondja nőkben volt,hogy heti 3-5 különböző nő volt náluk mind mind olyan,akiktől itt egyből elmennétek.

Nekem se volt eddig hátrány sőt mindegyik oda van az izmos testemért a mostani párom is már attól nedves ha megállok előtte.

Utolsó vacak lehet irigykedni,hogy nem rád tapadnak a szép nők.

2018. okt. 1. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!