Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves korában áttranszfor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves korában áttranszformálódik az ember ízlése? Arra lettem figyelmes, hogy megnéztem egy MILF-et.

Figyelt kérdés

Ez a korral jár, ahogy az ember közeledik a 30 felé?

Múltkor is bementem egy márkakereskedésbe, ahol egy feszes, 40 körüli milf volt, megfordult, és keresett a falon valamit, hát olyan popsi tárult elém, hogy én olyan bódult állapotba kerültem...

Aztán most néztem a bosszúállókat, és azt vettem észre, hogy megint egy MILF-en akad meg a szemem, nem a fiatal színészlányokon. HOGY MICSODA?!

Hát azok az édes kis cicik meg popsi.

[link]

[link]

Mik lesznek a pozitívumai meg negatívumai ennek az új dolognak?

2018. okt. 10. 18:19
 1/10 anonim ***** válasza:
:D
2018. okt. 10. 18:22
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Folyamatosan transzformálódik. Én régen még a 10 éveseket is megnéztem, most már nem.
2018. okt. 10. 18:23
 3/10 anonim ***** válasza:
59%

hát azért Gwyneth Paltrow nem egy átlagos 40-50 éves magyar nő

vannak igényesek és szépek, de ritka, huszonévesek közt azért még mindig több feszes, jó csajt találsz

(mielőtt leértékelne a sok femináci, igen, 20 évesek közt is van igénytelen és elhízott lány, és tudom, hogy itt minden 40 éves olyan feszes, kerek seggű, igényes nő, hogy a 18 éves lányok megirigyelhetnék)

2018. okt. 10. 18:26
 4/10 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy komolyodsz és a nők kezdenek érdekelni, nem a kis fruskák.
2018. okt. 10. 19:22
 5/10 anonim ***** válasza:
59%
Nem huszonéves korában, hanem folyamatosan. Legalábbis nekem megállás nélkül változik az ízlésem.
2018. okt. 10. 19:51
 6/10 anonim ***** válasza:
A negatívum az lehet, hogy kapsz majd pár fülest.
2018. okt. 10. 20:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Likeolom.

35/N

2018. okt. 10. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:
Kedves 35/N; még nem vagy MILF, érj még pár évet;) 35/F :)
2018. okt. 10. 21:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne milf, egy 19-20 éves fiúnak ő már milf kategória.
2018. okt. 10. 21:26
 10/10 anonim ***** válasza:
A kérdező 30 közeli. Neki biztos nem az.
2018. okt. 10. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!