Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves korában áttranszformálódik az ember ízlése? Arra lettem figyelmes, hogy megnéztem egy MILF-et.
Ez a korral jár, ahogy az ember közeledik a 30 felé?
Múltkor is bementem egy márkakereskedésbe, ahol egy feszes, 40 körüli milf volt, megfordult, és keresett a falon valamit, hát olyan popsi tárult elém, hogy én olyan bódult állapotba kerültem...
Aztán most néztem a bosszúállókat, és azt vettem észre, hogy megint egy MILF-en akad meg a szemem, nem a fiatal színészlányokon. HOGY MICSODA?!
Hát azok az édes kis cicik meg popsi.
Mik lesznek a pozitívumai meg negatívumai ennek az új dolognak?
hát azért Gwyneth Paltrow nem egy átlagos 40-50 éves magyar nő
vannak igényesek és szépek, de ritka, huszonévesek közt azért még mindig több feszes, jó csajt találsz
(mielőtt leértékelne a sok femináci, igen, 20 évesek közt is van igénytelen és elhízott lány, és tudom, hogy itt minden 40 éves olyan feszes, kerek seggű, igényes nő, hogy a 18 éves lányok megirigyelhetnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!