Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Levegőnek néznek a férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levegőnek néznek a férfiak?

Figyelt kérdés

Az a problémám hogy nem néznek meg a férfiak. Ha szórakozni megyünk barátokkal és kicsípem magam igen dögösen nézek ki. És nem engem szólitanak le, hanem a kevésbé szép barátnőmet. Aki semmit se csinál csak van. Én meg mintha ott se lennék. Rám se néznek. A baráti köreimben egy férfi sem utasítana vissza de szex nem jöhet szóba, párkapcsolatra meg nem tetszenek külsőleg.

De más idegen férfi levegőnek néz. Ha tömegközlekedésen utazok pásztázom a tekinteteket. Igen jó megfigyelő vagyok. De még csak egy pillanatra se néznek a csinos leányzóra. Mi a fene?

2018. okt. 26. 15:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Még nem jött el az időd. A sokszor linkelt video: https://www.youtube.com/watch?v=IXhOs_CGt20
2018. okt. 26. 20:20
 22/23 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon magabiztosnak tűnsz ezzel a dologgal. Nekem inkább az jönne át, hogy túlzásba viszed, és igénytelennek hat.

Én is kisugárzásra tippelnék elsősorban. Ez leginkább a testbeszédről szól. Minden pillanatban a legkényelmesebb testhelyzetet veszik fel az emberek. Ha szoronganak, akkor összehúzzák magukat, ha iralkodnak, akkor széttármák a karjukat pl.

Szóval te amikor szexinek érzed magad, akkor talán túl erőszakos jeleket küldesz. Érdemes lenne felülvizsgálnod a testbeszédedet.

Mindenképp nyitott-érdeklődő a jó testtartás. Tehát picit az érdeklődésed irányába dőlsz, tenyerek kifelé állnak, semmilyen végtegodat nem rakod keresztbe

Külsőd is lehet túlzás akár. Ezt talán jobban meg tudod erősíteni. Öltözködés/stílusod.

Ismerőseidnek mi a véleményük rólad?

2018. okt. 27. 01:02
 23/23 anonim ***** válasza:
Felmész társkeresőre, heti 10 levelet minimum kapni fogsz. Problem solved.
2018. okt. 27. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!