Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg vannak olyan férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Blazer X kérdése:

Tényleg vannak olyan férfiak akit a nők "levegőnek néznek"?

Figyelt kérdés
Tök mindegy, hogy milyen kívülről, vagy belülről, vagy ez csak kitaláció a magányosok részéről?
2012. dec. 26. 19:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Sztem kitaláció, mert levegőnek nem nézik, hanem inkább azt gondolják "jajj de jó barátok leszünk" :D
2012. dec. 26. 19:52
 2/10 A kérdező kommentje:
Jah hát igen, de az is előfordulhat (szerintem), hogy képletesen "lepattintja" és, ezt jelenti. :)
2012. dec. 26. 19:57
 3/10 anonim ***** válasza:

NAgyon is. A nő ideálképétől függ. Ha a pasas beleesik, akkor észreveszi, ha nem akkor megy a szelektívbe, a szemétba kategoria, ennyi. Ezek utóbbiak vannak a semmibe nézve. Ha pl. egy nő fél a kopsz fickóktól, akkor azokon automatice átnéz, rá se néz, mert már távolról a látószögéból látja hogy miféle. Ez van. :( vagy más példa , csak a 180 centis vagy az fölött lévőket bírja, akkor a törpe srácokat le se szarja, átnéz rajtuk, a tekintete kikerüli, a figyelme átugorja egy útcai sétán, egy plázáázskor, egy parkban akárhol....

De férfiaknél is így van, ha nem idálom egy kövér nő, akkor eleve rá se nézek, elmegyek mellette, mert nem fogja meg a figyelmem, semmi, nulla effektus. Én ugyaniígy vagyok pl. azokkal a nőkkel, akik nem öltözködnek kjurvásan, hanem szolídabban, átlagabbul, szinte elvesznek a ruhájukban, semmi nem látszik a formájukból, egyéniségükből, null kisugárzást produkálnak, és totál átnézek rajtuk.

így működnek ezek a dolgok. Ha te testileg, és öltözködési stílusban nem felelsz meg az aktuális személy elvárásainak, akkor semmi vagy. nagy nulla. hiába próbálnád az ellenkezőjét bizonygatni, odáig nem jutsz el.

2012. dec. 26. 20:06
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, a férfiak 80%-át. [link]
2012. dec. 26. 20:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Engem spec tényleg levegőnek néznek. Ha meg véletlenül mégsem, akkor lelki szemetesnek.
2012. dec. 26. 20:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Engem is levegőnek néznek! :(
2012. dec. 26. 20:12
 7/10 anonim ***** válasza:
van egy osztálytársam, kb 160cm magas, és nem adhat vért, mert nincs 50 kg, ebből adódik, hogy senki nem veszi észre, csendes, és főként a csendes lányok társaságában van. de ha csak ő van a teremben fiú, mindenkinek az jut az eszébe, jé, csak lányok vannak ittbent, aztán leesik, hogy ja, még ez a srác is... szóval igen, őt nem nagyon számítják a hímnemű kategóriába... nem szeretnék a helyében lenni, mert kb csak sajnálni tudjuk, nagyon szar lehet neki...
2012. dec. 26. 21:19
 8/10 A kérdező kommentje:

Ezt nem nagyon értem...

A véradásnak mi köze van ahhoz, hogy észre veszik, vagy sem? :D

2012. dec. 26. 21:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezt arra értik, hogy férfiként olyan súlytalan a jelenléte. egy példa: amikor egy hatalmas, erős testalkatú, markáns hangú és arcú, erőteljesen maszkulin, férfias kisugárzású férfi megérkezik valahová, akkor mindenkinek feltűnik, hogy "valaki bejött a térbe".

Ez az említett srác ennek pont az ellenkezője. mind megjelenését, mind stílusát tekintve annyira súlytalan, hogy a lányok képtelenek rá férfiként tekinteni.

A véradás meg úgy jön ide, hogy a vékony testalkata miatt annyira gyenge a fizikuma, hogy egy véradás komolyan veszélyeztetné a keringési rendszerét, olyan kevés vére van.

2012. dec. 29. 14:46
 10/10 A kérdező kommentje:

Ja értem. :)

Én ha betérek valahova észre szoktak venni az emberek. Nem úgy mond, hogy minden tekintet rám szegeződik, de azért észrevesznek az emberek. :D

Tehát akkor még nem vagyok végveszélyben, hogy keresztülnézzenek rajtam az emberek. :)

2012. dec. 29. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!