Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan férfiak akit a nők "levegőnek néznek"?
NAgyon is. A nő ideálképétől függ. Ha a pasas beleesik, akkor észreveszi, ha nem akkor megy a szelektívbe, a szemétba kategoria, ennyi. Ezek utóbbiak vannak a semmibe nézve. Ha pl. egy nő fél a kopsz fickóktól, akkor azokon automatice átnéz, rá se néz, mert már távolról a látószögéból látja hogy miféle. Ez van. :( vagy más példa , csak a 180 centis vagy az fölött lévőket bírja, akkor a törpe srácokat le se szarja, átnéz rajtuk, a tekintete kikerüli, a figyelme átugorja egy útcai sétán, egy plázáázskor, egy parkban akárhol....
De férfiaknél is így van, ha nem idálom egy kövér nő, akkor eleve rá se nézek, elmegyek mellette, mert nem fogja meg a figyelmem, semmi, nulla effektus. Én ugyaniígy vagyok pl. azokkal a nőkkel, akik nem öltözködnek kjurvásan, hanem szolídabban, átlagabbul, szinte elvesznek a ruhájukban, semmi nem látszik a formájukból, egyéniségükből, null kisugárzást produkálnak, és totál átnézek rajtuk.
így működnek ezek a dolgok. Ha te testileg, és öltözködési stílusban nem felelsz meg az aktuális személy elvárásainak, akkor semmi vagy. nagy nulla. hiába próbálnád az ellenkezőjét bizonygatni, odáig nem jutsz el.
Ezt nem nagyon értem...
A véradásnak mi köze van ahhoz, hogy észre veszik, vagy sem? :D
Kérdező, ezt arra értik, hogy férfiként olyan súlytalan a jelenléte. egy példa: amikor egy hatalmas, erős testalkatú, markáns hangú és arcú, erőteljesen maszkulin, férfias kisugárzású férfi megérkezik valahová, akkor mindenkinek feltűnik, hogy "valaki bejött a térbe".
Ez az említett srác ennek pont az ellenkezője. mind megjelenését, mind stílusát tekintve annyira súlytalan, hogy a lányok képtelenek rá férfiként tekinteni.
A véradás meg úgy jön ide, hogy a vékony testalkata miatt annyira gyenge a fizikuma, hogy egy véradás komolyan veszélyeztetné a keringési rendszerét, olyan kevés vére van.
Ja értem. :)
Én ha betérek valahova észre szoktak venni az emberek. Nem úgy mond, hogy minden tekintet rám szegeződik, de azért észrevesznek az emberek. :D
Tehát akkor még nem vagyok végveszélyben, hogy keresztülnézzenek rajtam az emberek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!