Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztél akkor amikor rájöttél, hogy egy adott személyről csak hazudoztak, rágalmazták, mocskolták és semmi nem volt igaz belőle?
Amikor kiderült előtted, hogy csak szét akartak titeket választani?
Mit éreztél?
Volt ilyen.
Párom becsavarodott exe, és egy rakás naiv hülye, aki bedőlt neki, megpróbált közénk állni.
Kb egy hónappal azelőtt szakított vele a párom, mielőtt megismertem.
Összesen három hónapig jártak.
Olyanokat üzengetett nekem először, hogy ők még együtt vannak, aztán, hogy én csak fellángolás vagyok, de vissza fog térni hozzá.
Aztán kiderült, hogy terhes. Azt állította, hogy a páromtól, az időpont stimmelt volna, viszont a párom steril.
Ez még vicces is volt kicsit, de utána kiskorú megrontásával vádolta.
Az exnek van egy 7éves lánya, nekem kettő, 4 és 8 évesek.
Kicsit ekkor megállt bennem az ütő.
Ekkor már folyt ellene feljelentés zaklatás miatt.
12 Ezt jól mondod, ezért zuhansz most te:)
Az alázatosokat pedig Isten felemeli.A kevélyeknek meg ellene áll.
12 Látom nem nyugszol, de ne csodálkozz, ha ismét nálatok fog az történni, a mit nekem akarsz:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__9551..
A feltünően sok mocskolódás mögött legtöbbször valamilyen hátsószándék, egyéni érdek vagy féltékenység húzodik.
Ilyenkor érdemes odafigyelni és akkor elkerülhető az ilyen szituáció.
Haragot, mert ezzel elveszik tőlem annak a lehetőségét, hogy tanuljak a dologból + nem ők élik az életem.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!