Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 éves lányok, nektek mért a 30-40-es pasik jönnek be? (tisztelet a kivételnek)
Hallgatóztam a dolog után, az 1. amin csodálkoztam, hogy egy korunk beli (21/F vagyok) nem tudnak elvinni étterembe, színházba moziba stb, ebből nekem az jön le, hogy anyagi dolgok végett, jah igen, szüleinél lakik ami gáz... érdekes! 20 évesen érdekes mi? :)
2. Hogy nem olyan érettek mint egy 30-as pasi (szó szerint) de 20 évesen hova legyen mint egy 30+ éves...
3. Nem tudnak szexelni, mert nincs olyan tapasztalata mint egy 30+ férfinek... hova legyen anyyi, lehet nem dug meg minden nőt aki megtetszik neki mert nem oylan... és nem volt 100+ nővel -hihetetlen... bár mai világba már 10-12 évesen kezdik az ipart ami szerintem nagyon szomorú!
4. Érzelmileg nem tartanak ott ahol kellene, pl 30+ pasi akinek már lehetőleg több nője volt ugye? :) Valaki később érik, később érzi úgy hogy, készen áll a dologra (beleértve a szeretkezést is)
Szerintem kicsit sok az elvárás, mert ti se vagytok oylan érettek, aminek képzelitek magatokat szerintem.
Vannak oylan fiúk az tény, akik csak buliznak, videójátékoznak egész nap ami szerintem nagyon nem jó és egyet is értek ezzel.
Na most megpróbálom röviden leírni én miylen vagyok:
Nem videójátékozok egész nap, nem szeretek bulizni, ami szerintem nem szégyen mert nem csak én vagyok egyedül ilyen, szüleimnél élek még, van rendes munkám ami 2 műszakos, tehát nem csak tengek lengek szüleim pénzén, nicns egy igaz barátom se, aminek oka van: akikről eddig azt hittem hogy azok, átvertek kihasználtak, csak akkor kerestek ha nekik kell valami, ha nekem kellett - hát nem érek rá majd máskor stb... :) egyenlőre nem kell barát nem tudok megbízni annyira senkiben. Néha-néha szoktam csajozni ( nem viszem túlzásba 1 évbe pár alkalom, nem vagyok csajozógép meg hűde jóképű sem) odamegyek, leszólítom, csajozós szövegem nincs, bármiről szívesen elbeszélgetek, ha valami témához nem értek érdeklődök az adott lánytól. Érzelmes vagyok ha úgy van, de ez egyén függű, kitűzött célom nincs, semmibe se akarok kitűnni a tömegből ezért is, értek néhány dologhoz, de annyira nem hogy célom legyen hogy később ebből valami is lesz!
Kérdés még mindig :) mért pont 30-40esek? mikor vannak, a nőcsábász, bunkó, és akik ugye csak meghúznak és otthagynak típuson kívül normális fiúk is?
Persze anyagilag én sem állok úgy, hogy minden randin étterembe, moziba vagy színházba vigyem a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!