Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 18-20 éves lányok, nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18-20 éves lányok, nektek mért a 30-40-es pasik jönnek be? (tisztelet a kivételnek)

Figyelt kérdés

Hallgatóztam a dolog után, az 1. amin csodálkoztam, hogy egy korunk beli (21/F vagyok) nem tudnak elvinni étterembe, színházba moziba stb, ebből nekem az jön le, hogy anyagi dolgok végett, jah igen, szüleinél lakik ami gáz... érdekes! 20 évesen érdekes mi? :)

2. Hogy nem olyan érettek mint egy 30-as pasi (szó szerint) de 20 évesen hova legyen mint egy 30+ éves...

3. Nem tudnak szexelni, mert nincs olyan tapasztalata mint egy 30+ férfinek... hova legyen anyyi, lehet nem dug meg minden nőt aki megtetszik neki mert nem oylan... és nem volt 100+ nővel -hihetetlen... bár mai világba már 10-12 évesen kezdik az ipart ami szerintem nagyon szomorú!

4. Érzelmileg nem tartanak ott ahol kellene, pl 30+ pasi akinek már lehetőleg több nője volt ugye? :) Valaki később érik, később érzi úgy hogy, készen áll a dologra (beleértve a szeretkezést is)

Szerintem kicsit sok az elvárás, mert ti se vagytok oylan érettek, aminek képzelitek magatokat szerintem.

Vannak oylan fiúk az tény, akik csak buliznak, videójátékoznak egész nap ami szerintem nagyon nem jó és egyet is értek ezzel.

Na most megpróbálom röviden leírni én miylen vagyok:

Nem videójátékozok egész nap, nem szeretek bulizni, ami szerintem nem szégyen mert nem csak én vagyok egyedül ilyen, szüleimnél élek még, van rendes munkám ami 2 műszakos, tehát nem csak tengek lengek szüleim pénzén, nicns egy igaz barátom se, aminek oka van: akikről eddig azt hittem hogy azok, átvertek kihasználtak, csak akkor kerestek ha nekik kell valami, ha nekem kellett - hát nem érek rá majd máskor stb... :) egyenlőre nem kell barát nem tudok megbízni annyira senkiben. Néha-néha szoktam csajozni ( nem viszem túlzásba 1 évbe pár alkalom, nem vagyok csajozógép meg hűde jóképű sem) odamegyek, leszólítom, csajozós szövegem nincs, bármiről szívesen elbeszélgetek, ha valami témához nem értek érdeklődök az adott lánytól. Érzelmes vagyok ha úgy van, de ez egyén függű, kitűzött célom nincs, semmibe se akarok kitűnni a tömegből ezért is, értek néhány dologhoz, de annyira nem hogy célom legyen hogy később ebből valami is lesz!

Kérdés még mindig :) mért pont 30-40esek? mikor vannak, a nőcsábász, bunkó, és akik ugye csak meghúznak és otthagynak típuson kívül normális fiúk is?

Persze anyagilag én sem állok úgy, hogy minden randin étterembe, moziba vagy színházba vigyem a lányt.

2018. okt. 9. 01:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23 éves vagyok és már 18 évesen is a 30 körüli korosztály jött be. Még pedig azért is amit te leírtál. Nem arról akarok beszélgetni mekkora a mellméretem borotválom e ott lent és társai. Az idősebbeket szinte bármi érdekli.
2018. okt. 9. 10:39
 12/14 anonim ***** válasza:
44%
Érdekes,a munkahelyemen mopsz-képű,sörhasú 30-40-45 éves pasik kérdezgetik, hogy borotválom-e, mikor vesztettem el a szüzességem,milyen gyakran szexelek és társai.
2018. okt. 9. 11:41
 13/14 anonim ***** válasza:
21 vagyok, engem inkább a 28-30 éves férfiak vonzanak, a 30+-osok már túl idősek hozzám, a negyvenesek meg pláne. Azért tetszenek jobban, mint a korombeli srácok, mert akikkel én körbe vagyok véve, azokat csak a bulizás, lerészegedés, esetleg a gyúrás, csajozás, dugás érdekli. Ez a félalkoholista egyetemista életmód engem sosem vonzott, aki jól érzi magát így, az persze csináljon, amit akar, csak azt mondom, hogy nálam ez nem pálya, hiába vagyok én is egyetemista. Másrészt a 20-25 éves férfiak többségének az érzelmi intelligenciája az ablakomon mászó poloskáéval van egy szinten, nincsenek konkrét terveik, elképzeléseik a jövőről azon túl, hogy jövő héten hová mennek majd bulizni, nem lehet velük beszélni az érzelmekről, vágyakról, problémákról egy kapcsolatban, mert tényleg egy tinifiú szintjén vannak még. A korombeli párok folyamatosan mennek szét, mert vagy a srác, vagy a lány úgy érzi, hogy még ki akarja élni magát, kipróbálná a Sanyival vagy a Jutkával is, kimenne külföldre, mikor a párja elvan itt is, stb stb. A 16-18 éves vagy a korombeli, de lelkileg még tinilány szinten lévő lányok pont az ilyen fiatal srácokat szeretik és senki nem várja tőlük, hogy úgy viselkedjenek, mintha 10 évvel idősebbek lennének, csak azt, hogy (ha már elfogadni nem tudják) legalább vegyék tudomásul, hogy nem feltétlenül ők kellenek minden korukbeli nőnek. Én mindig is bőven érettebb és komolyabb voltam a korosztályomnál, nincs semmi dolgom egy bulizós hülyegyerekkel, azt sem díjazom, ha valaki "kiélte magát" (értsd: végigqrta előttem a várost), egy nyugodt, érett, kiforrott személyiségű felnőtt férfit szeretnék a páromnak. Nem várom, hogy bárki is elvigyen bárhová vagy fizessen nekem bármit, nem eltartót keresek, hanem partnert, ha valamire nem futja, akkor azt nem veszem meg vagy még gyűjtök rá, nem más pénzét fogom költeni. Nem gondolom, hogy egy idősebb férfi a kora miatt jó a szexben, simán lehet, hogy az összes eddigi partnere elégedetlen volt vele. Ha pedig elégedettek voltak, az még nem garancia arra, hogy én is ugyanazt és ugyanúgy szeretem csinálni az ágyban, ahogy ők szerették, simán lehetnek különbségek, minden új kapcsolatban kell egy kis idő az összeszokáshoz.
2018. okt. 9. 12:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Gondolom egzisztencia; imponál nekik, meg férfias, hogy ők már előteremtettek valamit, hogy "Eez igen!" Meg lehet, hogy a korosztályukban magukhoz sokszor kisfiúkat látnak inkább,/annak ítélik meg; magukhoz képest, vagy úgy egyébként nem férfiasak még, lehet, hogy pl az alkatuk is pl inkább fiús, meg mittomén (amúgy én nemtom,én másik korosztály vagyok, szal nem 18-20 között, hanem több)
2018. okt. 9. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!