Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nők 99°-a miért nem öszinte? A barátnőikkel öszintébben beszélnek akár a szexről is mint a férjükkel˛párjukkal, tisztelet a kevés kivételnek, miért van ez?
Azért, mert a barátnőnk meghallgat és megért, bármiről legyen szó.
A pasik 99%-a meg elengedi a füle mellett. Kivéve, ha a szexről van szó, mert akkor 100% besértődik.
Ez attol fugg h a ffi mennyire nyitott egy ilyen beszelgetesre. Az exem mindig nehezmenyezte h mindent massal targyalok meg de azt elfelejtette h ő keptelen volt kommunikalni, ha kerdeztem szimplan nem valaszolt.
A mostani parommal mindent meg tudunk beszelni igy nincs is szuksegem arra h madokkal beszeljem meg.
Sok férfi nem kommunikál jól, nem szokásuk minden kis apró részletet megbeszélni. Ennek következtében a nők inkább olyan valakivel beszélik át ezeket a dolgokat, akik teljesen nyitottak rá.
Nekem teljesen természetes, hogy még a legelső szex előtt átbeszélünk minden létező szexszel kapcsolatos témát. Szerintem ez egy teljesen alap kommunikáció. Így sosem fordult még elő az, hogy a nőnek mással kellett volna ezeket megbeszélnie, vagy ne lett volna őszinte.
Nyilván minden nőt ismersz és beszéltél is vele :D.
Amúgy meg én pont, hogy egyedül a párommal tudtam őszinte lenni, mert csak ő értett meg (se legjobb barátnő, se apám-anyám-öcsém). Szexről meg még véletlenül sem beszéltem mással, az magánügy.
A szexet soha nem beszéltem meg a barátnőimmel, az mindig is az aktuális páromra és rám tartozik.
A párkapcsolati történéseket pedig kinek dicsekedjem el, ha nem nekik? :) A problémák szintúgy kettőnkre tartoznak, de mint kivülállóktól, mindig is kikértem a hozzám közel állók véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!