Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A Nők 99°-a miért nem öszinte?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Nők 99°-a miért nem öszinte? A barátnőikkel öszintébben beszélnek akár a szexről is mint a férjükkel˛párjukkal, tisztelet a kevés kivételnek, miért van ez?

Figyelt kérdés
2017. máj. 22. 15:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
15%

Ezt most a nőktől kérdezed? Mert akkor ne számíts túl sok őszinte válaszra.

Amúgy én is hasonlóan látom. Gyakorlatilag egy kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi lányban/nőben látok valódi őszinteséget aki frankón megmondja, higy "figyelj, ez van". A többi (99% kb.) csak terel, ködösít és érdekvezérelt alapon hárít.

2017. máj. 22. 16:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Próbáltam én már őszintén beszélni egy pasival, egyből ki is szeretett volna használni. Szerencsére nem sikerült neki.
2017. máj. 22. 16:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Erről kérdezd az exemet, akit teljesen váratlanul ért a szakításunk, elmondása szerint nem értette, mi a bajom, mert soha nem mondtam neki, hogy valami zavarna. Mindeközben az utolsó három hónapban vagy százszor szóltam (meg se hallotta), kértem (az még ráér később is ugyebár) és baszogattam (hisztizek, természetesen), aztán végül elegem lett és leléptem.
2017. máj. 22. 16:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Az exemmel nem lehetett semmit megbeszelni, mert tologatta a teendoket es mindenert lecseszett, ha mozdulnia kellett vagy dontenie. Ha pedig elrontottam valamit, leszedte a fejem. Sokat kellett titkoloznom. Most pedig nyalogatja a senbeit es mindenert engem hibaztat. A baratnoimmel mindent megtudtam beszelni. Ok nem adjak tovabb es meglatjak a jo oldalat a rossz dolgoknak. Nelkuluk meg mindig kapcsolatban lennek es most is depiznek. Ez a tapasztalatom.
2017. máj. 22. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!