Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-20 éves lányok, nektek mért a 30-40-es pasik jönnek be? (tisztelet a kivételnek)
Hallgatóztam a dolog után, az 1. amin csodálkoztam, hogy egy korunk beli (21/F vagyok) nem tudnak elvinni étterembe, színházba moziba stb, ebből nekem az jön le, hogy anyagi dolgok végett, jah igen, szüleinél lakik ami gáz... érdekes! 20 évesen érdekes mi? :)
2. Hogy nem olyan érettek mint egy 30-as pasi (szó szerint) de 20 évesen hova legyen mint egy 30+ éves...
3. Nem tudnak szexelni, mert nincs olyan tapasztalata mint egy 30+ férfinek... hova legyen anyyi, lehet nem dug meg minden nőt aki megtetszik neki mert nem oylan... és nem volt 100+ nővel -hihetetlen... bár mai világba már 10-12 évesen kezdik az ipart ami szerintem nagyon szomorú!
4. Érzelmileg nem tartanak ott ahol kellene, pl 30+ pasi akinek már lehetőleg több nője volt ugye? :) Valaki később érik, később érzi úgy hogy, készen áll a dologra (beleértve a szeretkezést is)
Szerintem kicsit sok az elvárás, mert ti se vagytok oylan érettek, aminek képzelitek magatokat szerintem.
Vannak oylan fiúk az tény, akik csak buliznak, videójátékoznak egész nap ami szerintem nagyon nem jó és egyet is értek ezzel.
Na most megpróbálom röviden leírni én miylen vagyok:
Nem videójátékozok egész nap, nem szeretek bulizni, ami szerintem nem szégyen mert nem csak én vagyok egyedül ilyen, szüleimnél élek még, van rendes munkám ami 2 műszakos, tehát nem csak tengek lengek szüleim pénzén, nicns egy igaz barátom se, aminek oka van: akikről eddig azt hittem hogy azok, átvertek kihasználtak, csak akkor kerestek ha nekik kell valami, ha nekem kellett - hát nem érek rá majd máskor stb... :) egyenlőre nem kell barát nem tudok megbízni annyira senkiben. Néha-néha szoktam csajozni ( nem viszem túlzásba 1 évbe pár alkalom, nem vagyok csajozógép meg hűde jóképű sem) odamegyek, leszólítom, csajozós szövegem nincs, bármiről szívesen elbeszélgetek, ha valami témához nem értek érdeklődök az adott lánytól. Érzelmes vagyok ha úgy van, de ez egyén függű, kitűzött célom nincs, semmibe se akarok kitűnni a tömegből ezért is, értek néhány dologhoz, de annyira nem hogy célom legyen hogy később ebből valami is lesz!
Kérdés még mindig :) mért pont 30-40esek? mikor vannak, a nőcsábász, bunkó, és akik ugye csak meghúznak és otthagynak típuson kívül normális fiúk is?
Persze anyagilag én sem állok úgy, hogy minden randin étterembe, moziba vagy színházba vigyem a lányt.
Nem vagyok vallásos, de az általános sulim amibe jártam az volt, vallásba szerintem más ez a helyzet, mondjuk az mindent elmond, hogy a szüleinél alkott, nem arra mentél. :) Az is baj, hogy nem korabeli körökbe jár, hanem idősebbekbe.
Bár kicsit füllentettem :p van 1 igaz barátom, aki 44 éves,
hozzáteszem, jobban kijövök azzal a korosztállyal, velük meg lehet beszélni akármit, velem egyidősekkel viszont nem, mert a farok méregetés, meg hány nővel voltál együtt témák mennek, ami nem nagyon tetszik. :D (tisztelet a kivételnek)
Nem baj ha otimista vagy, én is az vagyok valahány %-ban hogy a közel jövőbe jön egy lány aki igent mond.
De nem hagy nyugodni ez a dolog, mert nehéz tényleg találni párt, igaz kis szerencs is kell hozzá, de na.
Tervezem viszon, ha összejön, együtt vagyunk huzamosabb ideig, hogy albérletbe összeköltözök stb, ez valamilyne szintetn lehet célnak is mondani4 :)
Soha nem jöttek be az idősebbek.
Csak ők terjesztik magukról ezt a "sármos-érett-komoly férfi vagyok-egzisztenciával " dumát, de amúgy a többségűk lúzerebb mint a fiatal pasik és mèg rosszabbul is nèznek ki náluk.
És nèhány éretlen làny aki csalók 1db fiatal pasiban beveszi ezeket.
De a legtöbben így is a pènzükre hajtanak, màr akinek van.
20/L
Szerintem túl sok itt az üres fröcsögés.
Én nyitott vagyok, kortól függetlenül.
De aki így áll hozzá, akármelyik nem oldaláról is, az soha nem fog sikereket elérni.
"Bár kicsit füllentettem :p van 1 igaz barátom, aki 44 éves,
hozzáteszem, jobban kijövök azzal a korosztállyal, velük meg lehet beszélni akármit, velem egyidősekkel viszont nem, mert a farok méregetés, meg hány nővel voltál együtt témák mennek, ami nem nagyon tetszik. :D (tisztelet a kivételnek)"
Megválaszoltad a kérdésed. Ilyenekre gondolnak a nők, mikor azt mondják a velük egykorú férfiak (fiúk) nincsenek a megfelelő érettségi szinten.
Hadd osszam meg a személyes tapasztalatomat veled.
Évekkel ezelőtt együtt éltem egy egyetemista lánnyal majd 2 évig, 15 év korkülönbség volt közöttünk. Az elején nem hittem a kapcsolatunkban, jó fél év volt mire összeköltöztünk. Ami nagyon furcsa volt, hogy amikor ismerkedtünk már akkor mondta, hogy nagyon hasonlítok személyiségileg a papájára, és miután megismertem a szüleit igazat is adtam neki.
Őt egyértelműen az motiválta, hogy számára olyan környezetet teremtettem mint amit otthon megszokott, segítettem ahol tudtam, olyan tulajdonságokkal bírtam ami számára fontos volt(imádott táncolni), soha nem unatkoztunk egymás mellett. Aztán amikor végzett az egyetemen és elkezdett dolgozni(multicéghez került be) megváltoztak a dolgok, megváltozott a személyisége és az értékrendje is és egyre többet vitatkoztunk, szó szerint elmentünk egymás mellett. Nagyon szép karriert futott be azóta, néha összefutunk pár szóra, de ő már nem az a nő akit egykor szerettem. Ha ma találkoznék vele már nem kezdeményeznék, pedig ugyanaz a nő áll velem szemben.
Ha egy férfi olyan domináns személyiség aki szereti maga köré formálni a partnereit és ő akar irányítani, az tudatosan fiatal partnert választ maga mellé, mert egyrészt könnyebben formálható mint az idősebb társai, másrészt a tapasztalatkülönbség miatt a másik fél ezt valahogy önkéntelenül el is fogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!