Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom mindig szexelni akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom mindig szexelni akar és simogat, puszilgat, fogdos állandóan mit csináljak hogy befejezze? 19l

Figyelt kérdés
Nekem nem volt még barátom. Szeretem nagyon de még nem akarok lefeküdni vele. Szűz vagyok. Ő már nem az. 21 éves
2018. szept. 28. 15:41
1 2 3 4
 21/40 próbálokkedveslenni ***** válasza:
80%
Jaaa, hogy 1 év alatt nem történt semmi? Akkor a barátod pártját fogom. Én 3 hónap után szakítottam volna veled.
2018. szept. 28. 18:00
 22/40 anonim ***** válasza:
86%

1 év után még nincs szex? 19 évesen? Hát nem csoda, ha be van indulva.

Szerintem lassan ideje elgondolkodnod, hogy komolyan akarod-e ezt vele. Nem csodálkoznék, ha hamarosan mást simogatna, puszilgatna, fogdosna. Nőként mondom, hogy én már rég otthagytalak volna a helyében.

Persze, ha nem kívánod őt, akkor kényszerből ne tedd meg, mert az még rosszabb! Viszont, ha nem vagy belé szerelmes, akkor meg hagyd, hogy boldog legyen mással.

2018. szept. 28. 18:02
 23/40 anonim ***** válasza:
87%

1 év? És még veled van? Nem hiszem hogy te is szereted, ha enyire nem kívánod.

Ötlet: Enged mas nőkkel csak szexelni. :)

2018. szept. 28. 18:03
 24/40 anonim ***** válasza:
81%
Vagy lehet aszexuális vagy. Vagy leszbikus.
2018. szept. 28. 18:04
 25/40 anonim ***** válasza:
80%
A saját érdekében hagyd el a srácot minél előbb.
2018. szept. 28. 18:47
 26/40 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem kamu kérdés... nem is reagált azóta se. Szerintem röhög a markába, hogy a sok gyökér hogy ráugrott már a dologra.
2018. szept. 28. 19:10
 27/40 A kérdező kommentje:

#26 Más dolgom is van.

Én szeretem kívánom is de ha rá gondolok a szexre nekem hányingerem van az egésztol.

Maszturbálni nem szoktam de már csináltam és nem volt jó érzés.

2018. szept. 29. 09:36
 28/40 anonim ***** válasza:
50%

Hát pedig nem tudod, hogy mit hagysz ki. Hagyd ott azt a szerencsétlent, had keressen olyant, aki nem játszik az érzéseivel. Csodálom, hogy tényleg várt veled ennyit úgy, hogy ő már nem szűz.

Amúgy meg nem mindenki szeret masztizni, nem minden lány csinálja. De a szexet viszont többnyire mindenki szereti, ha csak kivételesen nem aszex a csaj.

Ha nem te dobod ki, akkor majd hamarosan megfogja tenni ő.

Mert megfogja elégelni azt, hogy nincs szex.

30 éves vagyok, tudod mikor várnék én már 1 évet arra, hogy valaki szexelni akarjon velem? Max adnék neki 1 hónapot, vagy 2-őt, de nem 1 évet..

Megmondanám a csajnak, hogy apádat szopassad de nem engem, aztán leráznám a fenébe.

Csak nem vonzódhatsz hozzá, meg szereted eléggé ha "hányingered" van a szex gondolatától.

2018. szept. 29. 10:24
 29/40 anonim ***** válasza:
57%

Szegény srác. Beléd önti azt rengeteg pénzt, időt, energiát és egy év alatt még nem tetted boldoggá.

Lefog pattani a srác (jogosan). Ha ilyen maradsz az összes pasi nyomorult lesz melletted. Egy szexualpszichológusra lenne szükséged.

2018. szept. 29. 10:41
 30/40 anonim ***** válasza:
87%

"ha rá gondolok a szexre nekem hányingerem van az egésztol."

Lehet, hogy nem kellene akkor neked párkapcsolat?

2018. szept. 29. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!