Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom mindig szexelni akar és simogat, puszilgat, fogdos állandóan mit csináljak hogy befejezze? 19l
1 év után még nincs szex? 19 évesen? Hát nem csoda, ha be van indulva.
Szerintem lassan ideje elgondolkodnod, hogy komolyan akarod-e ezt vele. Nem csodálkoznék, ha hamarosan mást simogatna, puszilgatna, fogdosna. Nőként mondom, hogy én már rég otthagytalak volna a helyében.
Persze, ha nem kívánod őt, akkor kényszerből ne tedd meg, mert az még rosszabb! Viszont, ha nem vagy belé szerelmes, akkor meg hagyd, hogy boldog legyen mással.
1 év? És még veled van? Nem hiszem hogy te is szereted, ha enyire nem kívánod.
Ötlet: Enged mas nőkkel csak szexelni. :)
#26 Más dolgom is van.
Én szeretem kívánom is de ha rá gondolok a szexre nekem hányingerem van az egésztol.
Maszturbálni nem szoktam de már csináltam és nem volt jó érzés.
Hát pedig nem tudod, hogy mit hagysz ki. Hagyd ott azt a szerencsétlent, had keressen olyant, aki nem játszik az érzéseivel. Csodálom, hogy tényleg várt veled ennyit úgy, hogy ő már nem szűz.
Amúgy meg nem mindenki szeret masztizni, nem minden lány csinálja. De a szexet viszont többnyire mindenki szereti, ha csak kivételesen nem aszex a csaj.
Ha nem te dobod ki, akkor majd hamarosan megfogja tenni ő.
Mert megfogja elégelni azt, hogy nincs szex.
30 éves vagyok, tudod mikor várnék én már 1 évet arra, hogy valaki szexelni akarjon velem? Max adnék neki 1 hónapot, vagy 2-őt, de nem 1 évet..
Megmondanám a csajnak, hogy apádat szopassad de nem engem, aztán leráznám a fenébe.
Csak nem vonzódhatsz hozzá, meg szereted eléggé ha "hányingered" van a szex gondolatától.
Szegény srác. Beléd önti azt rengeteg pénzt, időt, energiát és egy év alatt még nem tetted boldoggá.
Lefog pattani a srác (jogosan). Ha ilyen maradsz az összes pasi nyomorult lesz melletted. Egy szexualpszichológusra lenne szükséged.
"ha rá gondolok a szexre nekem hányingerem van az egésztol."
Lehet, hogy nem kellene akkor neked párkapcsolat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!